Cea mai buna masina de tuns iarba

Care este cea mai buna masina de tuns iarba?

O masina de tuns iarba nu mai este de mult un lux pentru aproape nimeni! Ce este ea insa? Este o unelata esentiala la intretinera gazonului. Simplifica foarte mult ingrijirea peluzei iar in cazul in care nu aveti o masina de tuns iarba ar fi bine sa luati in considerare achizitionarea uneia. Masinile de tuns iarba pe benzina sunt practice, ieftine si usor de intretinut.

Cea mai buna masina de tuns iarba

Top 3 cele mai bune masini de tuns iarba in 

Afla care sunt cele mai bune masini de tuns iarba pe benzina! Dupa cateva ore de cercetare, am stabilit selectia noastra de 3 dintre cele mai bune masini de tuns iarba pe benzina din multitudinea de modele disponibile pe piata romaneasca:

Makita PLM4628N

Makita PLM4628N
Arie lucru: 350-1000m², 7 trepte de taiere, ajustare pozitie maner.
( 2.7 cp )
Verifica pretul aici

HECHT 551 SX 5 in 1

HECHT 551 SX 5 in 1
Suprafata lucru: Peste 1000 m², maner extensibil, functie mulcire.
( 6 cp )
Verifica pretul aici

DAEWOO DLM4300HP

DAEWOO DLM4300HP
Suprafata lucru: Maner ergonomic, inaltime de taiere reglabila.
( 1.74 cp )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi o masina de tuns iarba?

In cazul in care aveti o curte mare si doriti ca ea sa fie ingrijita si ordonata fara prea mult efort atunci o masina de tuns iarba pe benzina este probabil una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti realiza in acest sens. O astfel de unealta ajuta extraordinar de mult la intretinerea gazonului / peluzei din curte si este foarte usor de manevrat.

Masinile de tuns iarba pe benzina sunt considerate unele dintre cele mai eficiente masini de tuns iarba din lume deoarece pot realiza taierea independent de factorul electric. Al doilea avantaj notabil al acestora este ca sunt considerate sigure deoarece pot realiza si taierea ierbii ude, lucru pe care nu-l poti realiza cu masinile de tuns iarba electrice.

Exista multe modele de masini de tuns iarba pe benzina pe piata din Romania iar nevoile sunt diferite de la o curte la alta, de aceea este necesar sa ținem cont de toti factorii in momentul in care dorim sa o alegem. Identificati scopul exact al achizitionarii ei iar atunci va garantam ca alegerea ei va fi usor de facut. Spor la ingrijirea peluzei, sper ca v-am ajutat!