Despre

Scopul principal al siteului este de a va oferi ghiduri pas cu pas si sfaturi care va vor ajuta in alegerea si cumpararea aparatelor de uz casnic, uneltelor de gradinarit, produselor de ingrijire personala, articolelor sport si de recreere etc..

ghid.info” doreste sa va ajute sa gasiti cea mai buna oferta de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate pret. Pentru o mai simpla selectie, am structurat site-ul in categorii tematice si am implementat un sistem de evaluare bazat pe feedback-ul utilizatorilor reali – un sistem de rating – care consta in aprecierea fiecarui articol cu stele de la 1 la 5.

Ne straduim neobosit sa obtinem informatii despre produsele despre care scriem, sa updatam site-ul in cazul in care produsele nu mai sunt de actualitate sau sa adaugam informatii noi in cazul in care publicul site-ului nostru o cere.

V-am fi recunoscatori daca raportati orice eroare identificata pe site. De asemenea, ne puteti prezenta propuneri pentru imbunatatirea acestui proiect sau puteti obtine raspunsuri la intrebari suplimentare folosind pagina de contact.