Cea mai buna pilota din puf de gasca

Care este cea mai buna pilota din puf de gasca?

Cea mai buna pilota este cea care se incalzeste rapid, are o greutate mica si desigur, este hipoalergenica. Puful de gasca este cel mai potrivit pentru astfel de pilote, este puful de cea mai buna calitate dar si cel mai scump dintre toate. Pentru a obține 1 kg de puf sunt necesare peste 3 kg de materie prima (amestec de puf si pene) si masini complexe de sortat.

Cea mai buna pilota din puf de gasca

Top 3 cele mai bune pilote din puf de gasca in 

Un somn sanatos si senin nu a fost niciodata mai usor de obtinut ca acum. Alegeti cea mai buna pilota pentru dumneavoastra. Ea va fi livrata direct la domiciliul dvs. Mai jos am selectat 3 pilote extraordinare din puf de gasca:

Pilota Natur Pene Gasca 4 Anotimpuri

Pilota Natur Pene Gasca 4 Anotimpuri
100% materiale naturale, 100% pene de gasca, tesatura bumbac, mentine temperatura corpului, previne transpiratia.
( 150 x 200 cm )

Pilota Toate Anotimpurile Puf Gasca

Pilota Toate Anotimpurile Puf Gasca Natural Premium
Puf de gasca 100% natural, gama premium, diferite dimensiuni, utilizare pe tot parcursul anului, absoarbe umiditatea.
( 200 x 220 cm )

Pilota Domine bumbac puf gasca

Pilota Domine bumbac puf gasca
Tesatura din bumbac 100% natural, compozitie 100% puf de gasca, Eticheta Oeko-Tex®, certificari: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
( 150 x 200 cm )

De ce sa-ti cumperi o pilota din puf de gasca?

Pilotele din puf de gasca sunt unele dintre cele mai confortabile. Puful de gasca este unul dintre cele mai delicate si usoare pufuri iar prin urmare o astfel de pilota este foarte usoara. Sunt ideale pentru cei carora nu le place sa simta greutatea pilotei asupra lor. Aceste pilote permit aerului sa treaca, corpului sa respire si excesului de umiditate sa se evapore.

Datorita materialului de inalta calitate din care sunt confectionate acestea pot fi folosite in orice anotimp asigurandu-va caldura si confortul de care aveti nevoie. Invelisul exterior al pilotelor din puf de gasca este confectionat din bumbac 100% care confera o senzatie foarte placuta la atingere. Totodata acestea pot fi spalate la masina de spalat.

Acestea nu folosesc doar materiale de cea mai inalta calitate, ci adesea utilizeaza tehnologii unice sau deosebit de utile si anume: umplutura este sterilizata si tratata cu diferite substante dezinfectante, materialul invelitor este confectionat / tesut in asa fel incat sa nu permita trecerea penelor prin el sau sunt certificate Oeko-Tex® (vezi detalii).

P.S.: Pilota nu e plapuma! Pentru plapumi accesati >>> Cea mai buna plapuma