Cea mai buna tigaie ceramica

Care este cea mai buna tigaie ceramica?

Cauti cea mai buna tigaie ceramica? Esti pasionat de gatit si cauti o tigaie ceramica de calitate?  Tigaile cu invelis ceramic au devenit din ce in ce mai populare datorita capacitatii lor de a gati sanatos si de a se curata usor. Daca doresti sa iti reinoiesti tigaia, o tigaie ceramica este probabil una dintre cele mai bune optiuni.

Cea mai buna tigaie ceramica

Care este cea mai buna tigaie ceramica? – Top 3

Iti voi prezenta o lista cu unele dintre cele mai bune 3 tigai ceramice prezente la ora actuala pe piata din Romania. Haide sa le descoperim impreuna!

GRUNBERG – GR352

Cea mai buna tigaie ceramica 1

Tigaie universala, potrivita pentru gaz electric si halogen, cu capac, compatibila cuptor.
( Diametru 24 – 26cm )
Verifica pretul aici

MAYERS & BOCH 24cm

Cea mai buna tigaie ceramica 2

Tigaie universala, potrivita pentru gaz, cu capac – sticla termorezistenta, maner ergonomic.
( Diametru 24 – 26cm )
Verifica pretul aici

Kinghoff

Cea mai buna tigaie ceramica 3

Tigaie universala, potrivita pentru toate sursele de caldura, maner fix, compatibila masina de spalat vase.
( Diametru 20 – 24 – 28cm )
Verifica pretul aici

De ce sa achizitionezi o tigaie ceramica?

O tigaie ceramica sau o tigaie cu invelis ceramic este o tigaie antiaderenta (non-stick) extrem de utila in bucataria fiecaruia. Este o alternativa la tigaile traditionale, deoarece invelisul ceramic ofera o suprafata neteda care previne lipirea alimentelor in timpul procesului de gatire.

Tigaile ceramice sunt rezistente la temperaturi ridicate, se incalzesc uniform si iti vor permite sa gatesti alimentele mai eficient – fara efort si fara griji – cu mult mai putin ulei decat utilizezi de obicei. De asemenea acestea sunt mult mai usor de curatat deoarece alimentele nu se lipesc usor de suprafata ceramica.

Pretul lor nu este unul decent, fiecare isi poate permite o tigaie ceramica. Alegerea uneia vine la pachet cu o serie de avantaje demne de luat in considerare: sunt durabile si versatile, nu contin PFOA si PTFE si sunt o optiune practica si sanatoasa pentru prepararea mancarii, sunt antiaderente si sunt usor de curatat.

Vezi aici toata gama de tigai cu invelis ceramic