Cel mai bun boiler pe lemne

Cel mai bun boiler pe lemne

Boilerele pe lemne sunt o solutie foarte populara pentru cei care doresc sa-si incalzeasca baile. Acestea nu sunt doar eficiente si accesibile ci si foarte practice. Boilerele pe lemne functioneaza prin arderea lemnului pentru a produce caldura. Aceste boilere pot fi utilizate atat pentru incalzirea locuintelor private cat si pentru incalzirea institutiilor publice.

Cel mai bun boiler pe lemne

Top 3 cele mai bune boilere pe lemne in 

Boilerele pe lemne sunt o optiune foarte fiabila pentru incalzire. Sunt eficiente si va ofera un mod practic de a va incalzi casa. Mai jos am selectat 3 dintre cele mai bune boilere pe lemne prezente la ora actuala in Romania:

Ariston SLE 80

Boiler lemn-electric Ariston SLE 80
Functionare cu lemne sau electric, 80 l, montaj pe pardoseala.
(  1200 W )

FM 120 litri

FM 120 litri - Ansamblu Boiler Cazan
Functionare cu lemne sau electric, 120 l, temperatura maxima 65 °C.
( 7.5 kW )

Omega, SZ0080C2V, 80 l

Boiler pe lemn cu focar + termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, rezervor izolat, Omega, SZ0080C2V, 80 l
Incalzire pe lemne, electric sau de la o alta sursa, 80 l, montaj pe pardoseala.
( 1200 W )

De ce sa-ti achizitionezi un boiler pe lemne?

Boilerele pe lemne sunt o modalitate ecologica de a va incalzi baia. Lemnul este o resursa naturala, regenerabila si abundenta care poate fi utilizata pentru a produce energie. In plus, instalarea unui boiler pe lemne nu necesita nici o forare sau sapaturi in sol. Boilerele pe lemne sunt o opțiune excelentă pentru cei care nu au acces la incalzirea cu gaz.

Un boiler pe lemne poate fi o investitie excelenta pentru oricine doreste sa mai reduca din costurile energiei si sa utilizeze combustibil regenerabil. Pe masura ce pretul gazelor naturale si al energiei electrice continua sa creasca, foarte multi oameni vor incepe sa adopte optiuni clasice modernizate, cum ar fi boilerele pe lemne, pentru a economisi bani.

Care este cel mai bun boiler pe lemne?

Cele mai bune boilere pe lemne pentru gospodaria dumneavoastra sunt alese in functie de pret, performanta si caracteristici. Am ales un boiler cu functionare cu lemne sau electric (Ariston SLE 80) de 80 de  litri, un boiler de 7.5 kW (FM 120 litri) si un boiler care sa inglobeze macar o caracteristica a primelor doua boilere pe lemne (SZ0080C2V, 80 l).


1. Ariston SLE 80

Boiler lemn-electric Ariston SLE 80

Ariston SLE 80 este un boiler care poate functiona independent atat pe lemne cat si electric, iar montajul lui se realizeaza simplu si rapid vertical pe pardoseala.

Acesta este un boiler pe lemne rezidential, cu o capacitate de 80 de litri, cu o putere de 1.2 kW si care are email ca material de protectie al rezervorului.

Ca functii putem mentiona: termostatul reglabil, protectie anti-inghet. Greutate – 44 kg. Dimensiuni: Latime: 350 mm, Inaltime: 1480 mm, Adancime: 380 mm.


2. FM 120 litri – Ansamblu Boiler Cazan

FM 120 litri - Ansamblu Boiler CazanFM 120 litri – Ansamblu Boiler Cazan este un boiler destinat atat producerii de apa calda dar si producerii de caldura pentru incaperea in care este montat.

Acesta este un boiler pe lemne rezidential, cu o capacitate de 120 de litri, cu o putere de 7.5 kW si care poate functiona atat pe sursa de curent, cat si pe lemne.

FM 120 litri – Ansamblu Boiler Cazan este un boiler din inox cu montare pe verticala, ideal pentru echiparea unei bai si pentru incalzirea acesteia.


3. Omega, SZ0080C2V, 80 l

Boiler pe lemn cu focar + termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica, rezervor izolat, Omega, SZ0080C2V, 80 l

Omega, SZ0080C2V, 80 l este un boiler termoelectric cu destinatie rezidentiala, montajul acestuia se realizeaza pe verticala direct pe pardoseala.

Omega, SZ0080C2V este un boiler cu o capacitate de 80 de litri, cu o putere de 1200 W si care poate functiona atat pe electricitate dar si pe lemne.

Omega, SZ0080C2V nu scoate fum, incalzeste apa intr-un timp foarte scurt si consuma foarte putine lemne pentru fierberea ei. Il recomandam cu incredere!


Sper ca recomandarile noastre v-au fost de ajutor, sper ca ati ales intelept si sper ca veti reveni in viitor si pentru alte sfaturi utile despre alegerea altor obiecte folositoare locuintei dumneavoastra. Toate cele bune va dorim! Pe curand!