Cel mai bun cantar de bucatarie

Care este cel mai bun cantar de bucatarie?

Cantarul de bucatarie este o ustensila extrem de utila pentru toti cei pasionati de gatit si nu numai. Pentru retetele care necesita o masurare exacta a ingredientelor, cum sunt in general retetele de prajituri, produse de patiserie sau panificatie, un cantar de bucatarie este aliatul tau de nadejde. Un cantar de bucatarie de calitate este precis si usor de folosit si totodata are sensibilitate la masurare, pentru o cantarire cat mai exacta.

Cel mai bun cantar de bucatarie

Care este cel mai bun cantar de bucatarie? – Top 3

Cauti cel mai bun cantar de bucatarie? Un cantar de bucatarie performant este precis, cu o capaciate mare de masurare si cu sensibilitate pana la 1 gram. Am selectat pentru tine cele mai bune 3 cantare de bucatarie disponibile online pentru a te ajuta sa gasesti preferatul tau. In realizarea topului am luat in considerare review-urile si specificatiile tehnice ale celor 3 produse.

Star-Light KSC-5827SS

Cel mai bun cantar de bucatarie 1

857 review-uri
review-uri

Display iluminat, functie tara, functie cantarire lichide, control electronic, full inox.
( 5 kg )
Verifica pretul aici

Heinner HKS-5SS

Cel mai bun cantar de bucatarie 2

559 review-uri
5stele

Display LCD, functie tara, functie cantarire lichide, full inox, oprire automata.
( 5 kg )
Verifica pretul aici

Tefal Optima BC5003V2

Cel mai bun cantar de bucatarie 3

60 review-uri
review-uri

Pornire/oprire manuala si automata, functie masurare lichide, control electronic, functie tara.
( 5 kg )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un cantar de bucatarie?

Cantarul de bucatarie face parte din accesoriile de baza din bucatarie. Este extrem de util in special pentru persoanele care gatesc frecvent prajituri, dulciuri, paine etc. De asemenea, este de ajutor pentru cei care invata sa gateasca si au nevoie sa urmeze diverse retete. Daca ai in cercul tau de apropiati un pasionat de gatit, un cantar de bucatarie este un cadou binevenit.

In alegerea cantarului de bucatarie sunt importante de luat in calcul cateva aspecte. In functie de cantitatea de produse pe care le prepari sau de numarul de membrii ai familiei, alege capacitatea maxima de cantarire a cantarului de bucatarie. Un alt criteriu pentru a face alegerea corecta il reprezinta materialul din care este realizat cantarul precum si culoarea acestuia.

Cantarele de bucatarie functioneaza cu baterii si au indicator pentru nivelul de descarcare al acestora. Toate cantarele sunt dotate cu functia de tara pentru a putea cantarii precis in orice tip de vas. Ecranul unui cantar de bucatarie este de tip LCD iar unele modele au incorporate functii pentru schimbarea intre cantarirea de solide si lichide precum si oprire automata.

Vezi aici toata gama de cantare de bucatarie