Cel mai bun cuptor cu microunde sub 500 de lei

Care este cel mai bun cuptor cu microunde sub 500 de lei?

Cuptorul cu microunde este un electrocasnic extrem de util pentru bucataria ta. Acesta poate fi utilizat zilnic pentru a incalzi mancarea, pentru a gati rapid o multitudine de preparate si nu in ultimul rand pentru a dezgheta carnea sau alte alimente. Un cuptor cu microunde iti economiseste timp si energie electrica si iti poate simplifica modul in care gatesti si prepari mancarea.

Cel mai bun cuptor cu microunde sub 500 de lei

Top 3 cele mai bune cuptoare cu microunde sub 500 de lei in 

Am selectat pentru tine, din ofertele diponibile online, 3 dintre cele mai bune cuptoare cu microunde sub 500 de lei. Ele sunt produse de branduri cunoscute iar cei care le-au achizitionat deja au pareri favorabile pentru aceste cuptoare cu microunde mici si ieftine.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2B

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2B

488 de review-uri
review-uri

20 l, 700 W, 8 programe, trei culori disponibile.
( ⌀ suport 25,5 )
Verifica pretul aici

Cuptor cu microunde Samsung MS23K35

Cuptor cu microunde Samsung MS23K35

389 de review-uri
review-uri

23 l, 800 W, 5 programe, trei culori disponibile.
( ⌀ suport 28,8 )
Verifica pretul aici

Cuptor cu microunde Heinner HMW

Cuptor cu microunde Heinner HMW

55 de review-uri
review-uri

20 l, 700 W, 11 programe, panou digital, trei variante de culori.
( ⌀ suport 24,5 )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un cuptor cu microunde?

Cuptoarele cu microunde sunt ideale pentru incalzirea rapida a mancarii. Acestea sunt dotate cu tehnologii noi ce permit economisirea de curent si incalzirea uniforma a preparatelor. Un alt plus al unui cuptor cu microunde este functia de dezghetare. Acest program iti permite sa economisesti timp si sa dezgheti carnea intr-un mod corect si sanatos.

Un cuptor cu microunde mic are in general o capacitate de 17 – 20 l si o putere de 700 W. Principala diferenta dinte un cuptor cu microunde ieftin si unul mai costisitor il reprezinta designul. Astfel, un cuptor cu microunde mai economic va avea afisaj led si panou de comanda mecanic spre deosebire de unul mai costisitor ce are implementat display digital si panou de comanda cu touchscreen.

Ideal pentru o bucatarie mica, un cuptor cu microunde nu ocupa mult spatiu si este usor de utilizat. Toate cuptoarele cu microunde permit setarea nivelurilor de putere si au incorporat timer pentru controlarea timpului de gatire. Pretul unui cuptor cu microunde mic variaza intre 350-500 lei ca pret referinta, fara a lua in considerare eventualele oferte ale magazinelor.