Cel mai bun cuptor cu microunde

Cel mai bun cuptor cu microunde

Pranzul sau cina preparate in doar cateva minute, mancarea preferata incalzita rapid sau popcornul pentru seara de film gata de savurat, toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde este probabil cel mai inovativ si functional electrocasnic pe care il puteti achizitiona pentru a va simplifica viata.

Cel mai bun cuptor cu microunde

Top 3 cele mai bune cuptoare cu microunde in 

Cuptorul cu microunde va poate oferi experienta si confortul unei mese calde in doar cateva minute direct in vasul in care doriti sa o serviti. Am cautat pentru dumneavoastra cele mai bune 3 cuptoare cu microunde disponibile online.

Panasonic NN-DS596MEPG

Panasonic NN-DS596MEPG
Timer, afisare ceas, auto cook, grill, microunde, cu abur, 6 trepte de putere.
( 1200 W )

Cuptor cu microunde Miele M 6012

Miele M 6012
Microunde, grill, functie automata de pastrare la cald, 7 trepte de putere.
( 900 W )

Cuptor cu microunde Samsung GE83X

Samsung GE83X
Microunde, grill, timer, blocare acces copii, afisare ceas, 6 trepte de putere.
( 800 W )

De ce sa-ti achizitionezi un cuptor cu microunde?

Cuptorul cu microunde este util pentru pregatirea rapida a mancarii. Prin multitudinea de programe incluse el face posibila atat incalzirea cat si gatirea propriu-zisa a preparatelor precum si dezghetarea produselor inainte de gatire. Practic atunci cand vine vorba de utilizare, prin folosirea microundelor, timpul de incalzire este redus la minim.

Este ideal pentru spatiile in care instalarea unui cuptor clasic nu este posibila, cum e o garsoniera. Totodata el se integreaza perfect in orice casa deoarece faciliteaza incalzirea si gatirea rapida, economica si eficienta a oricarui tip de preparat. Fie ca vorbim de supe, garnituri, fripturi, toate pot fi gata de consum in doar cateva minute.

Magazinele abunda de preparate gustoase care se pot gati la microunde pentru cand nu avem suficient timp de petrecut in bucatarie. Ne putem dezgheta rapid carnea, timp in care ne putem ocupa de prepararea celorlalte ingrediente. Cu un cuptor cu microunde, serile de film cu cei dragi se vor umple de aroma popcornului intotdeauna proaspat.

Care este cel mai bun cuptor cu microunde?

Cele mai bune cuptoare cu microunde pentru bucataria dumneavoastra sunt alese in functie de pret, performanta si caracteristici. Am ales un cuptor cu o multime de functii si accesorii (Panasonic NN-DS596MEPG), un cuptor de sine statator (Miele M 6012) si un cuptor care sa inglobeze macar o caracteristica a primelor doua (Samsung GE83X).


1. Cuptor cu microunde Panasonic NN-DS596MEPG

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DS596MEPG

Panasonic NN-DS596M este mai mult decat un simplu cuptor cu microunde, este un cuptor mixt cu aburi, tehnologie inverter si gratar cu cuart de 1200 w.

Acesta este un cuptor incapator cu o capacitate de 27 de litri, cu 6 trepte de putere si cu o putere de 1000 – 1200 W in functie de modul in care este utilizat.

Ca functii putem mentiona: timer-ul, semnal sonor la finalizarea programului, afisarea ceasului, auto cooking. Accesorii: tava grill si tava de sticla.


2. Cuptor cu microunde Miele M 6012

Cuptor cu microunde Miele M 6012Miele M 6012 este un cuptor cu microunde de sine statator. Nu este un cuptor ieftin insa Miele este renumita pentru calitatea ireprosabila a produselor sale.

Este un cuptor cu o capacitate de 26 de litri, cu 7 trepte de putere si cu o putere de 900 W. Incinta cuptorului este din inox iar asta il face foarte usor de curatat.

Ca functii putem mentiona: comenzi tactile, functie automata de pastrare la cald (15 minute), gatire si rumenire simultana. Accesorii: doar tava de sticla.


3. Cuptor cu microunde Samsung GE83X

Cuptor cu microunde Samsung GE83X

Samsung GE83X este un cuptor mixt care gateste atat cu microunde cat si cu functia grill. Interiorul lui este din email ceramic, foarte rezistent la zgarieturi.

Cuptorul cu microunde Samsung GE83X este un cuptor cu o capacitate de 23 de litri, 6 trepte de putere, o putere de 800 W si un design deosebit de elegant.

Ca functii putem mentiona: timer-ul, blocare acces copii, semnal sonor la finalizarea programului, afisarea ceasului. Accesorii: doar tava de sticla.


Sper ca recomandarile noastre v-au fost de ajutor, sper ca ati ales intelept si sper ca veti reveni in viitor si pentru alte sfaturi utile despre alegerea altor obiecte folositoare bucatariei dumneavoastra. Toate cele bune va dorim! Pe curand!