Cel mai bun espressor automat

Care este cel mai bun espressor automat?

Prepararea cafelei face parte din ritualul de dimineata a oricarei familii. Cafeaua este cea mai indragita si versatila bautura ce poate fi preparata in numeroase stiluri cu ajutorul unui espressor de calitate. Espressorul va ofera optiunea prepararii diverselor sortimente de cafea, pe care le puteti savura intr-o cafenea, din confortul propriei dvs. bucatarii.

Cel mai bun espressor automat

Top 3 cele mai bune espressoare automate in 

Un espressor automat de calitate are cateva specificatii pe care ar fi util sa le luati in calcul atunci cand va alegeti espressorul. Am selectat pentru dumneavoastra top 3 cele mai bune espressoare disponibile acum online care, dincolo de brand, au toate caracteristicile necesare pentru a le garanta calitatea si rezisteta pentru utilizarea zilnica.

De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB
1450W, oprire automata, control wi-fi, curatare automata.
( 19 bar )

Espressor automat Krups Evidence EA891C10

Espressor automat Krups Evidence EA891C10
1450W, oprire automata, programare intarziata, sistem decalcifiere.
( 15 bar )

Espressor automat Philips Seria 4300

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4343/70
Curatare automata, setare grad macinare, rasnita, grad tarie cafea.
( 15 bar )

De ce sa-ti achizitionezi un espressor de cafea automat?

Espressorul este necesar si util daca va place sa consumati cafea zilnic. De ce un espressor automat? In primul rand pentru ca este extrem de usor de folosit datorita ecranelor si butoanelor interactive. Practic nu aveti nevoie de pregatire suplimentara pentru a putea prepara acasa o cafea la fel de gustoasa ca cea din cafenea. Totodata espressorul automat este usor de curatat, componenetele sale detasabile fiind compatibile cu masina de spalat vase.

Espresoarele automate de calitate au incorporata rasnita. Astfel cafeaua este macinata de fiecare data inainte de pregatire, lucru ce ii pastreaza intacte gustul si aroma. De asemenea ele sunt dotate cu recipiente pentru apa si lapte incapatoare, detasabile si usor de curatat, fapt ce le face usor de utilizat si intretinut. Alte functionalitati utile ale espressorului automat sunt: programarea bauturilor, filtrarea apei sau curatarea automata.

Printre tipurile de bauturi pe care le puteti pregati cu ajutorul unui espressor automat de cafea enumeram: espresso, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato, caffe latte, espresso dublu, flat white, spuma de lapte, americano. Prepararea cafelei este o arta iar cu ajutorul espresorului automat aceasta arta este accesibila oricui din confortul propriei bucatarii. De altfel, un espressor de calitate poate fi un cadou potrivit pentru cei dragi care iubesc cafeaua.