Cel mai bun fier de calcat vertical

Care este cel mai bun fier de calcat vertical?

Fiarele de calcat verticale – denumite si aparate de calcat cu abur – au aparut recent pe rafturile magazinelor din Romania, dar popularitatea lor creste de la un an la altul. Cu ajutorul fierului de calcat vertical, puteti calca rapid hainele cu tesaturi delicate sau brodate cu paiete, matase etc. sau sa aranjati o jacheta sau un sacou. Dispozitivul se dovedeste a fi unul util si iti poate usura foarte mult viata.

Cel mai bun fier de calcat vertical

Top 3 cel mai bun fier de calcat vertical in 

Fierul de calcat vertical functioneaza bine cu tesaturi subtiri si delicate, dar si cu cele naturale (bumbac, in) sau unele tesaturi care pot fi problematice in cazul in care sunt calcate cu fierul de calcat clasic. Mai jos aveti un top al celor mai bune trei fiare de calcat verticale (aparate de calcat verticale cu aburi) din acest an recomandate de ghid.info.

Daewoo DGS1500P

Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS1500P, 1500 W

1357 de review-uri
review-uri

Abur de mare putere, incalzire rapida, buton abur continuu.
( 1500 W )
Verifica pretul aici

Heinner HGS-1100PP

Aparat de calcat vertical cu abur Heinner HGS-1100PP, 1100 W

618 review-uri
review-uri

Perie pentru pulovere, oprire automata, material talpa: inox
( 1100 W )
Verifica pretul aici

Tefal ASP DT3030E0

Tefal Access Steam Pocket DT3030E0

123 de review-uri
review-uri

Improspateaza si igienizeaza, incalzire rapida, ideal pentru orice tip de tesatura.
( 1300 W )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un fier de calcat vertical?

Exista doua tipuri de aparate de calcat verticale: cele portabile si cele care se comporta ca niste veritabile statii de calcat … verticale. Primul are avantajul ca este portabil, ce-a de-a doua varianta are avantajul ca are un rezervor mai mare si incorporeaza mai multe tehnologii (Tehnologia Easy Glide, Tehnologia Smart Protect, etc.).

Fierul de calcat vertical nu poate inlocui complet fierul de calcat clasic dar va poate fi un real ajutor in casa la nevoie. Este mai practic pentru calcarea perdelelor, cea a hainelor din matase, a celor din dantela sau a celor brodate fin. Este ideal pentru tesaturile delicate sau atunci cand sunteti pe fuga si trebuie sa va calcati o haina rapid.

Desi sunt dispozitive relativ noi, fiarele de calcat pe aburi, se imbunatatesc de la un an la altul. E adevarat ca nu pot rivaliza cu statiile performante de calcat insa nu acesta este scopul fiarelor de calcat verticale! Un fier de calcat vertical trebuie sa fie practic si sa iti rezolve problema eficient … si asta si face! Calca si igienizeaza rapid tesaturi delicate!

Vezi aici toata gama de aparate de calcat cu abur