Cel mai bun fier de calcat vertical

Care este cel mai bun fier de calcat vertical?

Fiarele de calcat verticale au aparut recent pe rafturile magazinelor din Romania, dar popularitatea lor creste de la un an la altul. Cu ajutorul fierului de calcat vertical, puteti calca rapid hainele cu tesaturi delicate sau brodate cu paiete, matase etc. sau sa aranjati o jacheta sau un sacou. Dispozitivul se dovedeste a fi unul util si iti poate usura foarte mult viata.

Cel mai bun fier de calcat vertical

Top 3 cele mai bune fiare de calcat verticale in 

Fierul de calcat vertical functioneaza bine cu tesaturi subtiri si delicate, dar si cu cele naturale (bumbac, in) sau unele tesaturi care pot fi problematice in cazul in care sunt calcate cu fierul de calcat clasic. Mai jos aveti un top al celor mai bune trei fiare de calcat verticale (aparate de calcat verticale cu aburi) din acest an recomandate de ghid.info.

Garment Steamer DSP

Garment Steamer DSP
Incalzire rapida, 4 trepte de putere, material talpa: aluminiu
( 2000 W )

ComfortTouch Philips

ComfortTouch Philips
Anti-calcar, incalzire rapida, tehnologia Easy Glide, indicator luminos.
( 2000 W )

TEFAL QT1510E0

Tefal Ixeo All-in-One QT1510E0
Calca si orizontal, tehnologia Smart Protect, autonomie 40 min
( 2980 W )

De ce sa-ti achizitionezi un fier de calcat vertical?

Exista doua tipuri de aparate de calcat verticale: cele portabile si cele care se comporta ca niste veritabile statii de calcat … verticale. Primul are avantajul ca este portabil, ce-a de-a doua varianta are avantajul ca are un rezervor mai mare si incorporeaza mai multe tehnologii (Tehnologia Easy Glide, Tehnologia Smart Protect, etc.).

Fierul de calcat vertical nu poate inlocui complet fierul de calcat clasic dar va poate fi un real ajutor in casa la nevoie. Este mai practic pentru calcarea perdelelor, cea a hainelor din matase, a celor din dantela sau a celor brodate fin. Este ideal pentru tesaturile delicate sau atunci cand sunteti pe fuga si trebuie sa va calcati o haina rapid.

Desi sunt dispozitive relativ noi, fiarele de calcat pe aburi, se imbunatatesc de la un an la altul. E adevarat ca nu pot rivaliza cu statiile performante de calcat insa nu acesta este scopul fiarelor de calcat verticale! Un fier de calcat vertical trebuie sa fie practic si sa iti rezolve problema eficient … si asta si face! Calca si igienizeaza rapid tesaturi delicate!