Cel mai bun fierbator de apa

Care este cel mai bun fierbator de apa?

Un electrocasnic util pentru casa dumneavoastra este fierbatorul de apa. Cu ajutorul unui fierbator puteti economisi atat timp cat si bani. Apa fierbinte de care aveti nevoie pentru prepararea bauturilor sau mancarurilor se fierbe in cateva minute fara a murdari alte vase sau a folosi spatiul de pe aragaz. In plus, datorita filtrelor, obtineti in final o apa mai curata.

Cel mai bun fierbator de apa

Top 3 cele mai bune fierbatoare de apa in 

Aproape orice reteta necesita intr-un punct al ei apa fierbinte. Acesta este principalul motiv pentru care consideram ca este util sa va achizitionati un fierbator. Am selectat top 3 fierbatoare pentru casa dvs. dintre cele mai calitative disponibile pe piata din Romania, urmarind cu atentie caracteristicile acestora si parerea cumparatorilor anteriori.

Philips Daily Collection HD9350/91

Philips Daily Collection HD9351/91

44 de review-uri
review-uri

1.7 litri, finisaj metalic, oprire automata, sistem anti-alunecare, se curata usor.
( 1850 W )
Verifica pretul aici

Fierbator Tefal Smart’n Light KO851830

fierbator de apa 2

79 de review-uri
review-uri

1.7 litri, material inox si plastic, control temperatura, carafa fara cablu.
( 1800 W )
Verifica pretul aici

Fierbator Heinner Imenium PF-70

Heinner Imenium PF-70

348 de review-uri
review-uri

1.7 litri, material inox, oprire automata, baza rotativa, filtru detasabil si lavabil.
( 2200 W )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un fierbator de apa?

Fierbatorul de apa este ideal pentru a obtine apa fierbinte usor si sigur intr-un timp cat mai scurt. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca ati uitat pe aragaz o oala de apa pusa la fiert sau ca nu va incadrati in timp pentru masa pe care doriti sa o pregatiti. In primul rand economisiti timp iar in al doilea rand economisiti energie, deci automat bani.

Daca va intrebati la ce v-ar fi util un fierbator electric ganditi-va la simpla preparare a ceaiului sau cafelei dimineata. De asemeni timpul de gatire al supelor, ciorbelor sau pastelor se scurteaza. Nu trebuie sa mai asteptati pentru ca apa sa atinga temperatura potrivita minute in sir sau sa fie nevoie sa supravegheati constant vasul in care aceasta fierbe.

Va puteti doza exact cata apa doriti sa incalziti urmarind gradatiile canii. O alta caracteristica a fierbatorului este faptul ca acesta pastreaza apa fierbinte si dupa ce a incalzit-o, astfel nu trebuie sa va faceti griji ca apa se va raci. Fierbatorul de apa este o investitie care pe termen lung aduce dupa sine economisirea de timp, bani si resurse.