Cel mai bun mixer cu bol

Care este cel mai bun mixer cu bol?

Cel mai de nadejde electrocasnic atunci cand vine vorba de batut albusuri si creme sau de preparat aluaturi este mixerul cu bol. Principalul avantaj al mixerului cu bol este ca, prin designul sau, va permite incorporarea eficienta a tuturor ingredientelor intr-un mod uniform, in timp ce mainile va raman libere pentru a putea pregati alte ingrediente.

Cel mai bun mixer cu bol

Top 3 cele mai bune mixere cu bol in 

Pentru dumneavoastra am ales cele mai bune 3 mixere cu bol dotate cu sistem anti-alunecare si cu functii multiple, ideale pentru orice reteta doriti sa pregatiti, luand in considerare specificatiile produselor si parerile cumparatorilor.

Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO

mixer cu bol 2

168 de review-uri
review-uri

5,5 litri, 2 ani garantie, fnctie Pulse, 6 trepte de viteza.
( 1500 W )
Verifica pretul aici

Heinner Master Collection HPM1500XMC

Heinner Master Collection HPM-1500XMC

245 de review-uri
review-uri

5.5 litri, poate fi spalat la masina de spalat vase, 6 trepte de viteza.
( 1500 W )
Verifica pretul aici

Mixer cu bol Daewoo DHM150Y

Mixer cu bol Daewoo DHM150Y

455 de review-uri
review-uri

4.5 litri, sistem anti-alunecare, usor de utilizat, 10 trepte de viteza.
( 1600 W )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un mixer cu bol?

Mixerul este ideal pentru baterea oualor, prepararea cremelor si a blaturilor precum si framantarea aluaturilor de patiserie. Un mixer cu bol este usor de folosit, prin atasarea componentelor de amestecare si prin controlul treptelor de viteza de pe baza mixerului. Mainile va raman libere in timpul folosiri acestuia, lucru ce va confera libertate de miscare.

Mixerele cu bol sunt dotate cu sistem anti-alunecare, astfel putand fi folosite si depozitate in siguranta. Acestea va garantezea o mai buna omogenizare a ingredientelor prin designul bolului din dotare,  creat special pentru amestecul uniform al ingredientelor. Capacitatea mare a bolului va ajuta sa preparati cantitatea necesara intr-o singura transa.

Fie ca sunteti pasionata de prajituri, torturi sau doriti sa preparati pentru dumneavoastra si cei dragi un aluat gustos, mixerul cu bol este ajutorul ideal, atat pentru profesionistii in domeniu cat si pentru incepatori. Avantajul bolului este ca impiedica imprastierea continutului din interior, facand astfel foarte usoara curatenia in bucatarie dupa utilizarea sa.