Cel mai bun prajitor de paine

Care este cel mai bun prajitor de paine?

Prajitorul de paine este un electrocasnic foarte util pentru toti cei care isi doresc sa savureze aroma painii calde la fiecare masa. Este extrem de usor de folosit de orice membru al familiei. Puteti prepara paine calda si crocanta la micului dejun in fiecare zi. Sandwichul copiilor pentru scoala sau pranzul de la birou este gata astfel in cateva minute, usor si rapid.

Cel mai bun prajitor de paine

Top 3 cele mai bune prajitoare de paine in 

Cel mai bun prajitor de paine trebuie sa indeplineasca cateva specificatii ce ii garanteaza calitatea. Asadar am selectat pentru dumneavoastra din multitudinea de produse disponibile pe piata romaneasca top 3 cele mai bune prajitoare.

Philips Viva Collection HD2650/90

Philips Viva Collection HD2650-90

30 de review-uri
review-uri

Oprire automata, loc depozitare cablu, decongelare, anulare, suport chifle.
( 950 W )
Verifica pretul aici

Prajitor de paine Bosch TAT7S45

Bosch TAT7S45

22 de review-uri
review-uri

Senzor electronic, decongelare, decuplare automata de siguranta, functie decongelare.
( 1800 W )
Verifica pretul aici

Prajitor de paine Smeg, TSF01BLEU

Prajitor de paine Smeg

8 review-uri
5stele

Oprire automata, decongelare, reincalzire, prajire pe o singura parte.
( 950 W )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un prajitor de paine?

Principalul avantaj al prajitorului de paine este faptul ca veti obtine la fiecare folosire aceeasi paine delicioasa, calda si crocanta. Functia clasica de prajire este reglabila, fiind disponibila in trepte de intensitate diferita. Prin reglarea intensitatii de prajire este posibila obtinerea feliilor de paine dupa gustul fiecarui membru al familiei.

Prajitoarele de paine de generatie noua sunt dotate cu functionalitati cum sunt: prajire rapida, dezghetare sau reincalzire. Astfel puteti folosi prajitorul pentru a gati paine inghetata sau pentru a va putea reincalzi feliile deja prajite. Puteti pregati extrem de usor sandwichurile pentru cei mici respectand cu usurinta preferintele fiecarui copil.

Atuul painii prajite este un indice glicemic scazut comparativ cu varianta clasica. De aceea este util sa va achizitionati un prajitor de paine pentru a va putea bucura de toate beneficiile pe care acest aliment vi le aduce in dieta. Prajitorul de paine este usor de folosit si curatat si va ofera zilnic aceeasi experienta a painii perfecte.