Cel mai bun purificator de aer

Cel mai bun purificator de aer

Calitatea aerului din locuinta ne influenteaza direct starea de sanatate. Aparatele care purifica aerul se recomanda persoanelor alergice sau cu afectiuni respiratorii precum si celor care au in casa animale de companie. Totodata sunt extrem de utile daca locuiti intr-un oras aglomerat sau intr-o zona cu mult praf.

Cel mai bun purificator de aer

Top 3 cele mai bune purificatoare de aer in 2024

Un purificator de aer bun este dotat cu o serie de filtre performante special create pentru a retine particule de diverse dimensiuni si capacitate mare de filtrare. Am alcatuit un top cu cele mai bune aparate de purificat aerul, in baza specificatiilor fiecarui produs si a parerilor utilizatorilor ce l-au achizitionat deja.

Aer LEVOIT

Cel mai bun purificator de aer 2

249 review-uri
review-uri

Filtru HEPA si carbon activ, timer 2/4/6/8 ore, mod noapte, incapere 40 m², touchscreen, blocare acces copii.
( 230 m³/h )
Verifica pretul aici

AlecoAir

Cel mai bun purificator de aer 1

437 review-uri
review-uri

Filtru HEPA si carbon activ, lampa UVC, Wi-fi, lampa de noapte, functie de ionizare, touchscreen, 15/30/40 m².
( 80 m³/h )
Verifica pretul aici

Xiaomi Mi 3C

Cel mai bun purificator de aer 3

183 review-uri
review-uri

Filtru HEPA si carbon activ, mod noapte, compatibilitate Google Assistant si Alexa, panou digital.
( 320 m³/h )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi un purificator de aer?

Poluarea este una dintre problemele cu care se confrunta lumea moderna. Calitatea aerului din casa noastra este un aspect extrem de important, care nu ar trebui ignorat! Este cu atat mai crucial in cazul persoanelor care sufera de afectiuni respiratorii cum sunt alergiile sau astmul. Este de luat in calcul si in cazul in care aveti in locuinta nou nascuti, varstnici sau animale de companie.

Purificatorul de aer este un aparat de uz casnic care filtreaza continuu aerul din camera. Datorita filtrelor de ultima generatie, este capabil sa retina particule de aer extrem de fine. Tehnologiile din spatele acestor purificatoare de aer sunt: filtrele HEPA, lampile UV, filtrele de carbon etc. Odata filtrat, aerul este eliberat din nou in incapere.

Un aparat pentru purificarea aerului este usor de folosit datorita programelor si displayului integrat intuitiv. Majoritatea modelelor de purificatoare de aer sunt dotate si cu functia de ionizare. Folosit zilnic, un purificator de aer va imbunatati calitatea aerului din casa dumneavoastra, ajutandu-va sa dormiti mai bine si sa va ameliorati starea de sanatate.

Vezi aici toata gama de Purificatoare de aer