Cel mai bun radiator cu halogen

Care este cel mai bun radiator cu halogen?

Radiatorul cu halogen este cea mai ieftina optiune atunci cand vorbim de incalzirea spatiilor pentru zilele cand nu doresti sa pui in functiune instalatia de incalzire sau pentru spatii in care aceasta nu exista deloc. Radiatorul este solutia rapida pentru incalzirea spatiilor racoroase pe tot parcursul anului, fiind necesara doar o sursa de curent pentru functionare.

Cel mai bun radiator cu halogen

Top 3 cele mai bune radiatoare cu halogen in 

Din multitudinea de produse disponibile pe piata am selectat pentru dumneavoastra top 3 cele mai bune radiatoare cu halogen. In selectia acestora am luat in calcul caracteristicile produselor prezentate dar si feedbackul clientilor.

KlaussTech FK 23

Radiator puternic halogen KlaussTech FK 23
Recomandat pentru 10 m², 3 trepte de putere, aeroterma incorporata.
( 400 W, 800 W, 1200 W )
Verifica pretul aici

Zass HS 04

Radiator cu halogen Zass HS 04

Recomandat pentru 15 m², oscilatie, siguranta si protectie supraincalzire.
( 400 W, 800 W, 1200 W, 1600 W)
Verifica pretul aici

Vortex HG120E

Vortex HG120E
Recomandat pentru 25 m², oscilatie, protectie anti-rasturnare.
( 400 W, 800 W, 1200 W )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un radiator cu halogen?

Radiatorul cu halogen este solutia ideala pentru incalzirea rapida si eficienta a spatiilor, fie ca este vorba de o camera, un hol sau un spatiu de birouri. Se dovedeste extrem de folositor atunci cand nu doriti sa porniti intreaga instalatie de caldura pentru 1-2 zile mai friguroase sau pentru spatiile in care nu aveti inca incalzire.

O caracteristica importanta a radiatoarelor cu halogen o reprezinta posibilitatea de a le muta dintr-o incapere in alta fara nici un fel de efort. Ele pot fi folosite si pentru a incalzi camera atunci cand plecati in vacanta la munte. De asemenea sunt de folos atunci cand aveti copii mici si trebuie sa ridicati temperatura dintr-o incapere intr-un timp scurt.

Prevazute cu elemente de siguranta in cazul rasturnarii ele pot fi folosite cu incredere si pe timp de noapte. Consumul de energie poate fi controlat extrem de usor prin setarea treptelor de incalzire in functie de necesitatile dumneavoastra. Un radiator cu halogen este un produs ieftin cu beneficii rapide pentru casa dumneavoastra.