Cel mai bun sistem de supraveghere video

Care este cel mai bun sistem de supraveghere video?

Siguranta noastra, a familiei si a bunurilor noastre este un aspect important de luat in calcul. In ultimii ani am asistat la dezvoltarea si popularizarea sistemelor de supraveghere civile. Ne aflam intr-un moment in care ne putem permite sa alegem dintr-o gama variata de produse de supraveghere video de cea mai inalta calitate.

Cel mai bun sistem de supraveghere video

Care este cel mai bun sistem de supraveghere video? – Top 3

Esti in cautarea celui mai bun sistem de supraveghere video? Astazi poti alege sisteme performante de supraveghere video, dotate cu ultimele tehnologii si usor de instalat sau de folosit. Am selectat 3 cele mai bune sisteme de supraveghere video civile, atat pe baza specificatiilor individuale ale acestora cat si in baza review-urilor cumparatorilor.

Camera supraveghere Smart TP-Link Tapo C210 cu Pan/Tilt 360°

Cel mai bun sistem de supraveghere video 3

2165 review-uri
review-uri

Camera de supraveghere interior, night vision, detectie miscare, control vocal.
( Rezolutie Filmare 3MP Ultra HD )
Verifica pretul aici

Kit supraveghere Hikvision compus din 1 x DVR DS-7104HGHI-F1

Cel mai bun sistem de supraveghere video 2

90 review-uri
5stele

4 camere de supraveghere exterior, -10°C si +55°C, two-way sudio, Turbo HD – HD-TVI.
( Rezolutie 1280 x 720 )
Verifica pretul aici

Sistem supraveghere exterior basic Dahua WizSense

Cel mai bun sistem de supraveghere video 1

11 review-uri
review-uri

Sistem supraveghere exterior, 4 camere, poti accesa camerele live de oriunde ai fi prin smartphone.
( Rezolutie 2880 × 1620 )
Verifica pretul aici

De ce sa achizitionezi un sistem de supraveghere video?

Un sistem de supraveghere video instalat pe proprietatea ta iti va oferi control si siguranta. Acesta este comus dintr-o camera de filmat audio-video si o unitate DVR. Camera este „ochiul”, aceasta preia informatii audio si video pe care le transmite unitatii DVR, responsabila cu stocarea acestora. Complexitatea unui sistem de supraveghere video este data de numarul de camere si de capacitatea de stocare a unitatii DVR.

In functie de locul unde doresi sa instalezi sistemul de supraveghere trebuie sa ai in vedere cateva detalii. Astfel, pentru supravegherea unei curti sau proprietati din exterior, alege sisteme cu camere speciale de exterior, rezistente la intemperii. Pentru usile de acces si porti, opteaza pentru camere performante care redau o imagine cat mai clara, pentru o usoara identificare a fetei si trasaturilor celor care suna la usa.

Pentru camerele montate la exterior este importanta distanta pana la care acestea capteaza imaginea precum si daca redau imagini clare pe timp de noapte. In cazul unui sistem de supraveghere pentru un spatiu inchis, este ideal ca acestea sa fie cat mai discrete, cu o rezolutie buna si un unghi cat mai larg de filmare.

Indiferent de modelul ales, asigura-te ca respecti instructiunile de instalare, pe care le gasesti in manual, pentru a te bucura pe deplin de sistemul de supraveghere video.

Vezi aici toata gama de camere de supraveghere