Cel mai bun suport TV de perete

Care este cel mai bun suport TV de perete?

Televizorul este prezent in aproape orice casa iar de cele mai multe ori este punctul central al livingurilor si zonelor de relaxare. Amplasarea televizorului se poate dovedi problematica atunci cand incercam sa obtinem locatia si distanta perfecta. Din acest motiv, utilizarea unui suport TV de perete reprezinta o solutie eleganta, utila si rapida.

Cel mai bun suport TV de perete

Care este cel mai bun suport TV de perete? – Top 3

Cauti cel mai bun suport tv de perete? Pentru ca, in general, suportul pentru televizor se achizitioneaza separat de aparatul in sine, atunci cand alegi suportul TV potrivit este important ca acesta sa indeplineasca o serie de caracteristici. Am selectat 3 cele mai bune suporturi TV de perete disponibile online, compatibile cu standardul VESA, realizate din materiale durabile si cu cele mai bune review-uri.

A+ SP44T

Cel mai bun suport TV de perete 1

1113 review-uri
review-uri

Suport TV mobil, mobilitate verticala, realizat din otel, greutate maxima 35Kg, distanta de la perete 50mm.
( Diagonala 32″-55″ / 80cm-139cm)
Verifica pretul aici

A+ SPB446

Cel mai bun suport TV de perete 2

839 review-uri
5stele

Suport TV mobil, mobilitate orizontala, verticala si frontala, realizat din otel, greutate suportata 50Kg.
( Diagonala 32″-70″ / 80cm-177cm )
Verifica pretul aici

Hama 118100

Cel mai bun suport TV de perete 3

274 review-uri
review-uri

Suport TV mobil, mobilitate orizontala si verticala, realizat din metal, greutate maxima suportata 20Kg.
( Diagonala 19″-48″ / 48cm-121cm )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un suport TV de perete?

Un suport TV de perete iti permite instalarea televizorului in zona si la inaltimea dorita, pentru a obtine un unghi de vizualizare cat mai mare si comod. O particularitate a suportului TV de perete este tipul acestuia: fix sau reglabil (mobil). Un suport tv de perete mobil poate avea diverse functii de mobilitate si anume: verticala, orizontala, frontala sau 360. Aceste functii iti permit asezarea televizorului in diverse moduri de vizionare, precum si reglarea pozitiei acestuia cand este stins.

In alegerea suportului TV potrivit trebuie luat in calcul in primul rand standardul VESA. Acesta se exprima in milimetrii si are doua valori latime x inaltime (ex: 200×200). Acest numar se gaseste in cartea televizorului sau se poate obtine masurand distanta dintre cele 4 orificii de fixare din spatele televizorului. De asemenea, trebuie luata in calcul diagonala minima si maxima care poate fi suportata, aceasta fiind exprimata adesea in inchi (ex: 13″-43″) sau chiar si centimetrii.

Un alt aspect ce nu trebuie neglijat este greutatea pe care suportul de televizor o poate sustine (ex: 20kg), avand grija ca greutatea televizorului tau sa nu o depaseasca. Nu in ultimul rand, atunci cand alegi un suport TV de perete, asigura-te ca este realizat dintr-un material de calitate si de lunga durata cum sunt metalul, otelul sau aluminiul. Evita alte materiale mai ieftine cum este plasticul, in special daca ai de gand sa instalezi un televizor mai greu, cu diagonala mare.

Vezi aici toata gama de suporturi TV de perete