Cea mai buna drujba electrica cu lant

Care este cea mai buna drujba electrica cu lant?

Drujba electrica cu lant este una dintre cele mai avantajoase investitii pe care cineva le poate face intr-o gospodarie. Nu necesita intretinerea motorului la fel cum necesita drujbele clasice si totodata sunt ecologice in comparatie cu acestea. Ele sunt destinate in general uzului casnic si sunt deosebit de utile primavara sau toamna la curatarea pomilor din gospodarie.

Cele mai bune drujbe electrice

Top 3 cele mai bune drujbe electrice in

Evaluarea noastra pentru cele mai bune drujbe electrice cu lant din acest an este bazata pe recenziile clientilor precum si pe caracteristicile principale ale drujbelor. Am ales pentru dumneavoastra urmatoarele trei drujbe electrice cu lant:

Drujba electrica Worcraft GC22-16E

Drujba electrica Worcraft GC22-16E
Lungime lama 40.6 cm, Greutate 6 Kg, pentru uz casnic.
( 2200 W )

Drujba electrica Einhell GH-EC 2040

Einhell GH-EC 2040 - Cea mai buna drujba electrica cu lant
Lungime lama 40.6 cm, Greutate 5.45 Kg, pentru uz casnic.
( 2000 W )

Drujba electrica Makita UC4041A

Makita UC4041A - Cea mai buna drujba electrica cu lant
Lungime lama 35 cm, Greutate 4.4 Kg, pentru uz profesional.
( 1800 W )

De ce sa-ti achizitionezi o drujba electrica cu lant?

Pentru ca este o drujba cu intretinere mai usoara fata de omologul ei pe benzina. Deoarece nu exista un motor pe combustibil de intretinut, singura intretinere reala si constanta pe care va trebui sa o faceti la drujba electrica este ungerea lantului cu ulei. Apoi pur și simplu o bagati in priza, apasati butonul iar drujba electrica cu lant va porni imediat.

O drujba electrica este considerabil mai usoara decat o drujba cu motor pe benzina iar acest avantaj o face mai usor de utilizat si manevrat. Sigur nu e atat de puternica ca si cea pe benzina insa, pentru lucrarile in gospodarie, drujbele electrice sunt la fel de potrivite ca si drujbele clasice! Alt avantaj notabil este acela ca drujbele electrice sunt putin mai silentioase!

Intr-un final cea mai buna drujba electrica este cea care vi se potriveste cel mai bine! Dar, pentru o alegere cat mai apropiata de nevoile dumneavoastra este necesar sa definiti scopul achizitionarii ei. Pentu ce va trebuie mai exact drujba? Pentru a taia cateva crengi pe an, pentru a va curata constant livada sau pentru a incepe o afacere locala?