Cea mai buna drujba (fierastrau cu lant)

Care este cea mai buna drujba (fierastrau cu lant)?

Drujba sau motofierastraul este de departe una dintre cele mai utile unelte din gospodarie. Exista o gama diversificata de drujbe iar asta ne permite sa alegem una in functie de nevoile si preferintele noastre. Fie ca avem nevoie de o drujba pentru uz casnic sau uz profesional, achizitionarea ei reprezinta intotdeauna o investitie si trebuie tratata cu mare atentie.

Cea mai buna drujba (fierastrau cu lant) – motofierastrau pentru uz casnic

Top 3 cele mai bune drujbe din

Mai jos am realizat un top al celor mai bune drujbe pe baza recenziilor clientilor si a particularitatilor principale ale acestora. Motoferastraiele sunt proiectate pentru utilizari dese si prelungite, costa putin mai mult insa merita investita.

WOLFSON® STX-620

drujba cu lant 1

163 de review-uri
review-uri

Capacitate cilindrica 58 cm³, uz profesional / semiprofesional, motor benzina, greutate 8.5 Kg.
( 2.61 kW – 3.5 cp )
Verifica pretul aici

Husqvarna 120 Mark II

drujba cu lant 2

154 de review-uri
review-uri

Motor pe benzina, capacitate cilindrica 38.2 cm³, uz casnic, greutate 4.85 Kg.
( 1.4 kW – 1.8 cp )
Verifica pretul aici

ALPIN Profi X6200

drujba cu lant 3

102 review-uri
review-uri

Capacitate cilindrica 52 cm³, uz caznic, semiprofesional sau profesional, Greutate 5.5 Kg.
( 3.2 kW – 4.2 cp )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi o drujba (fierastrau cu lant)?

Principalul atu pentru care sunt alese drujbele pe benzina este mobilitatea. Cu un motofierastrau puteti lucra departe de sursele de curent sau in locatiile unde nu exista deloc surse de curent. Practic cu un motofierastrau va puteti deplasa oriunde este nevoie fara sa fiti limitati de nimic. Aveti nevoie doar de benzina si ulei pentru motor si drujba va functiona.

Al doilea motiv notabil este ca drujbele pe benzina sunt mult mai puternice decat cele electrice si au o durata de viata mai mare. Pot fi utilizate pe ploaie fara probleme si in perfecte conditii de siguranta. Sunt unelte calitative si fiabile, repararea lor este usoara iar piesele de schimb le gasiti, fara probleme, in majoritatea magazinelor specializate.

Orice gospodarie are nevoie de un motofierastrau: taierea unui copac, taierea unei scanduri, pregatirea lemnului de foc, ingrijirea si toaletare copacilor din gradina, etc. iar daca lucrati des cu lemnul, cu siguranta veti avea nevoie de o astfel de unealta. Exista si drujbe electrice insa mulți experti considera ca motofierastraul este mai bun si mai eficient.