Cea mai buna friteuza cu aer cald – air fryer

Care este cea mai buna friteuza cu aer cald?

Friteuza cu aer cald este elecrocasnicul viitorului, ideal pentru a prepara mancarea intr-un mod sanatos si economic. Cunoscuta ca air fryer, aceasta friteuza poate fi folosita pentru a praji si coace alimentele fara ulei. Astfel va puteti bucura de cartofii prajiti, gatiti perfect, fara grasimi, fara efort, printr-o simpla apasare de buton.

Cea mai buna friteuza cu aer cald – air fryer

Top 3 cele mai bune friteuze cu aer cald in 

Am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune friteuze cu aer cald disponibile online. In alcatuirea acestui top am luat în considerare specificatiile individuale ale fiecarui produs precum si parerile celor ce le-au testat deja. Speram ca ghidul alcatuit de noi sa va fie de folos in alegerea air fryerului potrivit pentru dumneavoastra.

Friteuză cu aer cald Aquamarine Metallic Line – BerlingerHaus

Friteuza cu aer cald albastra Aquamarine Metallic Line - BerlingerHaus
Putere 1350 W, Capacitate 2,6l, albastru, panou digital, timer, baza antiderapanta, usor de utilizat.
( 1350 W )

Friteuza cu aer cald Heinner Crystal Clear HAF-B2000FB

Friteuza cu aer cald Heinner Crystal Clear HAF-B2000FB
Oprire automata, indicator luminos, baza anti-alunecare, timer, termostat, 8 programe.
( 2000 W )

Friteuza fara ulei Tefal Easy Fry Classic XL EY201815

Friteuza fara ulei Tefal Easy Fry Classic XL EY201815
Timer, Termostat, Compatibila cu masina de spalat vase, comenzi mecanice, 12 programe.
( 1500 W )

De ce sa iti achizitionezi o friteuza cu aer cald?

Tuturor ne plac mancarurile prajite. Cartofii prajiti, puiul crisy, pateurile de foietaj sau chipsurile sunt printre preferate. Principalul motiv pentru care ne simtim vinovati atunci cand mancam alimente prajite este continutul crescut de grasimi in care acestea sunt gatite. Cu ajutorul unei friteuze cu aer cald putem prepara retele favorite fara sa mai folosim ulei.

Friteuzele cu aer cald sunt dotate cu programe prestabilite ce ne ajuta sa gatim corect si sanatos: cartofi prajiti, pui, peste sau alt tip de carne. De asemeni cu ajutorul unui air fryer putem prepara acasa pateuri de foietaj, prajituri si alte produse de panificatie. Putem alege friteuza potrivita in functie de capacitatea acesteia, tipul de programe sau culoare.

Printre principalele avantaje ale unei friteuze cu aer cald evidentiem: gatitul sanatos si fara miros, usurinta cu care se poate curata precum si multitudinea de programe prestabilite usor de folosit. Air fryerul nu ocupa mult spatiu fiind ideal pentru toate tipurile de bucatarii. Friteuza cu aer cald va usureaza munca in bucatarie si are grija de sanatatea dvs.