Cea mai buna lanterna LED

Care este cea mai buna lanterna LED?

Fie ca este vorba de utilizarea ei in gospodarie, la pescuit pescuitul de noapte sau pentru deplasarea pe timp de noapte, lanterna ramane o unealta deosebit de utila. Lanternele au evoluat enorm in ultimii 20 ani. Tehnologia LED le-a transformat in dispozitive puternice si compacte, care pot ajunge sau chiar depasi performantele unui far auto.

Cea mai buna lanterna

Top 3 cele mai bune lanterne LED in 

Mai jos am realizat un clasament al celor mai bune trei lanterne de mana din acest an, din punctul nostru de vedere, pe care le puteti achizitiona in Romania. Desi pe piata romaneasca exista sute de lanterne, iata care sunt cele 3 alese de noi:

Techone® SK1909

lanterna LED 1

237 de review-uri
review-uri

Raza de actiune 500 m, tip bec LED, Putere bec 29 W, 5 terpte de intensitate.
( 3500 lm )
Verifica pretul aici

Acebeam X80

Lanterna LED Acebeam X80

4 review-uri
review-uri

Raza de actiune 333 m, tip bec LED, 11 trepte de intensitate, husa cu inchidere.
( 25000 lm )
Verifica pretul aici

Nitecore TM39 Lite

Lanterna LED Nitecore TM39 Lite

1 review
review-uri

Raza de actiune 1500 m, tip bec LED, autonomie 20 h, curea pentru umar.
( 5200 lm )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi o lanterna LED?

Desi in zilele noastre, in conditi de intuneric, pe termen scurt, blitzul telefonului a devenit principala sursa de iluminare la treburile casnice, o lanterna LED buna pe langa faptul ca este multifunctionala este si deosebit de utila. Poate fi utilizata cu succes atat in gospodarie dar si in afara ei si poate functiona in cazul in care este nevoie chiar si cateva ore incontinuu.

Modelele din ziua de azi au o durabilitate ridicata si sunt deosebit de moderne. Au o impermeabilizare crescuta iar asta inseamna ca pot fi utilizate pe timp de ploaie. Au acumulatori sau baterii deosebit de performante si in majoritatea cazurilor acestea sunt reincarcabile. Au functii care iti indica cat de incarcata este bateria sau pentru focalizare automata.

Inainte de a alege o lanterna definiti-va clar scopul: de ce o cumparati? Daca aveti nevoie de una pentru bicicleta, cumparati o lanterna cu montare pe ghidon. Cele cu montare pe cap sunt potrivite pentru excursii in aer liber. Cele de mana sunt ideale pentru camping, paza, pescuit, vanatoare … Identificarea scopului ei face alegerea deosebit de usoara!

In cazul in care sunteti interesati de o lanterna frontala, puteti vizualiza aici topul : top 3 lanterne frontale