Cea mai buna lanterna frontala

Care este cea mai buna lanterna frontala?

Lanterna frontala este una din cele mai utile dispozitive pe care il puteti avea in casa. Principalul avantaj al unei lanterne frontale este faptul ca va permite sa aveti mainile libere in momentul in care o folositi. Ea este de folos atunci cand va confruntati cu o pana de curent sau doriti sa patrundeti in incaperi si locuri slab sau deloc iluminate.

Cea mai buna lanterna frontala

Top 3 cele mai bune lanterne frontale in

Am ales pentru dumneavostra cele mai bune 3 tipuri de lanterne frontale, luand in considerare specificatiile si feedbackul cumparatorilor pentru a ne asigura ca veti face alegerea potrivita atunci cand doriti sa cumparati o lanterna frontala.

Led Lenser MH5

Lanterna profesionala pentru cap Led Lenser MH5 Black/Orange, 400 lumeni, 180 m
Autonomie 35 h, bec LED, 2 trepte de intensitate, raza de actiune 180 m.
( 400 lm )

Acebeam H30 R+UV

Acebeam H30 R UV
Autonomie 200 h, bec LED, 8 trepte de intensitate, raza de actiune 171 m.
( 4000 lm )

Led Lenser MH8

Led Lenser MH8 Black Sand
Autonomie 60 h, bec LED, 3 trepte de intensitate, raza de actiune 200 m.
( 600 lm )

De ce sa-ti achizitonezi o lanterna frontala?

Exista o serie de scule si dispozitive de care avem neaparata nevoie intr-o casa. Una din acestea este lanterna. Motivul principal pentru care o lanterna frontala este superioara uneia clasice, de mana, este faptul ca poate fi folosita usor prin amplasarea pe cap, lasand astfel ambele maini libere.

Acesta este ideala in cazul in care s-a produs o pana de curent si trebuie sa accesati panoul electric, pentru patrunderea in siguranta in camine de apa, subsoluri sau camere tehnice care nu sunt dotate cu iluminat corespunzator. O lanterna frontala este utila si daca sunteti pasionati de trase montane, ciclism, speologie, pescuit sau vanatoare.

O alta utilitate a lanternei frontale este folosirea ei in masina daca va deplasati pe timp de noapte. O lanterna frontala va creaza toate conditiile necesare vizibilitatii atunci cand doriti sa reparati o pana, sa schimbari becul unui far sau pur si simplu sa accesati componentele mecanice ale masinii pe timp de noapte.

Daca aveti nevoie de o lanterna frontala la locul de munca, fie ca vorbim despre interventii pe timp de noapte sau instalari de componente in spatii inguste si iluminate necorespunzator, am ales cu grija 3 lanterne frontale care dispun de toate caracteristice necesare desfasurarii activitatii dumneavoastra.