Cea mai buna masina de spalat vase

Care este cea mai buna masina de spalat vase?

Cauti cea mai buna masina de spalat vase? Masina de spalat vase este probabil unul dintre electrocasnicele care iti economiseste cel mai mult timp. Dincolo de timpul economisit, folosind o masina de spalat vase, vei controla si facturile la utilitati (apa si curent). Nu in ultimul rand, spre deosebire de spalatul clasic, la masina, vasele se si dezinfecteaza, datorita temperaturii ridicate si a programelor prestabilite.

Cea mai buna masina de spalat vase

Care este cea mai buna masina de spalat vase? – Top 3

Cea mai buna masina de spalat este una cu capacitate generoasa si un numar mare de programe special create pentru a putea spala si dezinfecta vesela de orice tip. Am selectat 3 masini de spalat performante, dotate cu functii si tehnologii de ultima generatie si apreciate de cei care le-au achizitionat si testat deja.

Beko DTC36610W

Cea mai buna masina de spalat vase 1

142 review-uri
review-uri

Masina de spalat vase compacta, capacitate incarcare 6 seturi, 6 programe, protectie impotriva indundatiilor, pornire programabila, indicator extra clatire.
( latime 55 cm )
Verifica pretul aici

Whirlpool WFC3C26P

Cea mai buna masina de spalat vase 2

93 review-uri
5stele

Masina de spalat vase standard, capacitate incarcare 14 seturi, 8 programe, protectie impotriva indundatiilor, pornire programabila, Cos superior ajustabil.
( latime 60 cm )
Verifica pretul aici

Bosch SPS4EMI28E

Cea mai buna masina de spalat vase 3

87 review-uri
review-uri

Masina de spalat vase slim, are o capacitate incarcare de 10 seturi, 6 programe, functionare silentioasa, Wi-fi, filtru autocuratare, senzor de incarcare.
( latime 45 cm )
Verifica pretul aici

De ce sa achizitionezi o masina de spalat vase?

O masina de spalat vase este extrem de utila pentru a economisi timp si bani. Oricat de placut ar fi gatitul sau gazduitul de oaspeti, la final, in chiuveta, se vor acumula o gramada de vase murdare. Pentru ca spalatul vaselor este o activitate zilnica si repetitiva, prin folosirea unei masini de spalat vase poti scapa usor de oboseala si poti prelungi durata de viata a veselei tale.

Masinile de spalat vase sunt electrocasnice de dimensiuni standard, fiind disponibile pe piata 3 variante de latimi: standard 60cm, compact 55cm si slim 45cm. Toate masinile de spalat vase au programe presetate la divese nivele de temperatura si de durate diferite, pentru a le folosi in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Poti opta pentru varianta standard sau pentru o masina de spalat vase incorporabila.

Compartimentarea masinilor de spalat vase consta in: sertar sau cos pentru tacamuri, rastel pentru pahare si cani, zona pentru farfurii de diverse dimensiuni, precum si spatiu pentru vase de gatit si boluri. La masina de spalat vei folosi o singura tableta de detergent per spalare si optional solutie pentru clatirea paharelor. Utilizarea si intretinerea unei masini de spalat vase este extrem de usoara, presupunand doar umplerea rezervorului de sare la cerere si clatirea filtrului o data pe luna.

Vezi aici toata gama de masini de spalat vase