Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apa

Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apa?

Atunci cand vine vorba de curatenie avem nevoie de un aparat care ne usureze munca. Un aspirator cu filtrare prin apa este ideal pentru curatarea si igienizarea atat a spatiului in care locuim cat si a aerului din incaperi. Tehnologia de filtrare prin rezervorul de apa este eficienta pentru indepartarea murdariei, parului de animale si inclusiv a lichidelor.

Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apa

Top 3 cele mai bune aspiratoare cu filtrare prin apa in 

Am selectat pentru dumneavoastra top 3 cele mai bune aspiratoare cu filtrare prin apa din acest an. In alcatuirea acestui top am luat in considerare specificatiile tehnice ale fiecarui produs, versatilitatea aspiratoarelor dar si feedbackul clientilor cu privire la randamentul acestora.

Aspirator cu filtrare prin apa Ploti

Aspirator cu filtrare prin apa Ploti PBEU0109, 850 W, 1 L, Filtru HEPA (Albastru/Negru)
Aspirare uscata, aspirare umeda, multi-suprafete, control pe maner, derulator automat cablu, variator de putere.
( 850 W )

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6
Aspirare uscata, aspirare umeda, multi-suprafete, derulator automat cablu, perie pentru tapiterie.
( 650W )

Studio Casa Hepatech Aqua

Aspirator Studio Casa Hepatech Aqua
Aspirare uscata, aspirare umeda, multi-suprafete, accesoriu pentru spatii inguste, accesoriu pentru lichide.
( 1600 W )

De ce sa-ti cumperi un aspirator cu filtrare prin apa?

Un aspirator bun cu filtrare prin apa este in primul rand usor de folosit. Acesta este dotat cu un rezervor de apa incapator ce va permite aspirarea intregii locuinte. Ceea ce deosebeste acest tip de aspirator de celelalte modele disponibile pe piata este usurinta cu care puteti goli rezervorul. Astfel nu mai este nevoie sa schimbati sau sa goliti filtre imbacsite de praf.

Principalul avantaj al utilizarii unui aspirator cu filtrare prin apa il reprezinta curatarea aerului din incapere. Este ideal pentru cei alergici, care au animale de companie sau care locuiesc intr-o zona cu mult praf. Acesta elimina alergenii din aer, aspirand in proportie de 99% particulele de praf, par si murdarie iar astfel obtineti o incapere igienizata si aerisita.

Aspiratoarele cu filtrare prin apa se pot folosi pe multiple suprafete cum sunt: parchetul, gresia sau covoarele. Dotate cu accesorii pentru aspirare in spatiile inguste, pentru parchet si pentru lichide acestea sunt ideale pentru aspirarea fiecarui colt al casei. Prin alegerea unui aspirator cu filtrare prin apa aveti grija de casa dumneavoatra si de sanatatea intregii familii.