Cel mai bun dezumidificator

Cel mai bun dezumidificator

Dezumidificatorul este un aparat care filtreaza aerul. In cazul in care, in incaperea in care il instalati exista un nivel ridicat de umiditate, dezumidificatorul retine particulele de apa in rezervorul sau. Umiditatea in exces dintr-o camera poate cauza in timp probleme de sanatate, fiind unul din principalii factori pentru dezvoltarea mucegaiului.

Cel mai bun dezumidificato

Top 3 cele mai bune dezumidificatoare in 

Dezumidificatoarele difera in functie de capacitea rezervorului, programele prestabilite si brand. Am alcatuit un top a celor mai bune dezumidificatoare, in care am evidentiat avatajele fiecarui produs in parte. Totodata, daca va intereseaza si un purificator de aer, faceti click aici pentru articolul detaliat.

Star-Light DHD-1218W

Cel mai bun dezumidificator de aer 2

907 review-uri
review-uri

12 l / 24h, functie drenaj continuu, temporizator, oprire automata, display LED, meniu digital.
( Capacitate rezervor 2,6 l )
Verifica pretul aici

AlecoAir

Cel mai bun Dezumidificator de aer 1

1190 review-uri
review-uri

12/16/22/26 l / 24h, dezumidificator si purificator, Wi-fi, functie de memorie, functie siguranta copii.
( Capacitate rezervor 4,4 l )
Verifica pretul aici

Turbionaire Smart

Cel mai bun dezumidificator de aer 3

764 review-uri
review-uri

10/12/16 l / 24h, avertizare rezervor plin si filtru lavabil, display digital, dezumidificare continua.
( Capacitate rezervor 1,8 l )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi un dezumidificator?

Temperatura si umiditatea sunt doi parametrii extrem de importanti. Acestia inflenteaza confortul resimtit, activitatea corpului precum si starea de sanatate. Majoriatea locuintelor se confrunta cu probleme cu umiditatea, datorate in special materialelor folosite la constructia acestora, lipsa unei izolatii termice eficiente sau aerisirii corecte.

Dezumidificatorul poate fi instalat in orice incapere care se confrunta cu umiditate ridicata. De asemenea este recomandat pentru zone ale locuintei predispuse la variatii de temperatura cum sunt: baile, camarile, podurile etc. Valorile optime ale umiditatii intr-o camera sunt: 35%-45% iarna si 40%-50% vara si variaza in functie de teperatura din exterior.

Atunci cand alegeti un dezumidificator este important sa stabiliti in ce locatie il veti instala precum si de cate dezumidificatoare aveti nevoie. In general, un aparat functioneaza optim pentru o camera. Astfel, daca aveti de exemplu 3 dormitoare este recomandat sa aveti cate un dezumidificator pentru fiecare dormitor. Mutarea unui singur aparat dintr-o camera in alta nu poate rezola problema umiditatii decat pe termen scurt.

Vezi aici toata gama de dezumidificatoare