Cea mai buna cana pentru filtrarea apei

Care este cea mai buna cana pentru filtrarea apei?

Apa este cel mai importat lichid pe care il consumam zilnic. Putem controla cantitatea de apa pe care o ingeram dar din pacate, de cele mai multe ori, nu putem controla si calitatea sursei de apa. Pentru a fi siguri ca ingeram o apa curata, lipsita de bacterii si elemente chimice nocive, este util sa ne achizitionam cea mai buna cana pentru filtrarea apei.

Cea mai buna cana pentru filtrarea apei

Top 3 cele mai bune cani de filtrare a apei in 

Am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune 3 cani pentru filtrarea apei disponibile pe piata romaneasca, luand in considerare metoda si capacitatea de filtrare, tipul de impuritati eliminate precum si parerile cumparatorilor.

Marella XL

Marella XL 3-5 L
Filtrare cu carbune activ, indicator LED schimbare cartus, elimina clorul
( capacitate filtrare 2 L )

Laica Big Milano

Laica Big Milano
Filtrare prin ionizare, 5 filtre, elimina clorul si pesticidele
( capacitate filtrare 2,2 L )

Laica MikroPLASTIK-STOP

Cana filtrare apa Laica MikroPLASTIK-STOP, 3 L
3 filtre Bi-Flux, elimina plasticul si particulele suspendate.
( capacitate filtrare 3 L )

De ce sa-ti achizitionezi o cana de filtrare a apei?

Poate va surprinde sa aflati ca prin simpla fierbere a apei nu putem scapa de majoritatea impuritatilor si elemetelor chimice nocive pe care aceasta le contine. O cana de filtrare a apei ne garanteaza ca bem o apa curata atat din punct de vedere chimic cat si bacteriologic. O apa curata ne asigura sanatatea noastra si a familiei noastre.

Cana de filtrare a apei este ideala pentru familiile cu copii, in prepararea hranei acestora dar si pentru persoanele in varsta, cele care urmeaza un tratament medicamentos sau care sufera de afectiuni ale stomacului si rinichilor. O cana de filtrare este usor de folosit iar cu ajutorul unui singur filtru putem obtine timp de o luna pana la 150 de litri de apa.

Canile de filtrare sunt confectionate din materiale rezistente ce le garanteaza utilizarea prelungita. De asemenea sunt usor de transportat si pot fi luate cu dumneavoastra in calatorii. Componentele sale pot fi spalate la masina de spalat. Canile filtrante sunt solutia ideala pentru o apa curata, fara miros si reprezinta o investitie pe termen lung in sanatate.