Cea mai buna perie rotativa

Cea mai buna perie rotativa

Peria rotativa este dispozitivul ideal pentru coafarea parului. Este extrem de usor de folosit, oferindu-va mobilitate si control in modelarea fiecarei suvite de par. O perie rotativa inlocuieste cu succes bigudiurile, periile sale interschimbabile fiind special create pentru a oferi parului dumneavoastra volumul dorit. Cu ajutorul periei rotative puteti obtine par drept, onduleuri, bucle lejere si o uscare corecta a parului.

Cea mai buna perie rotativa

Top 3 cele mai bune perii rotative in 

O perie rotativa de calitate are capetele confectionate din material ceramic pentru a va proteja parul in timpul coafarii. Am selectat pentru dumneavoastra top 3 cele mai bune perii rotative din acest an, urmarind specificatiile tehnice, pretul si performantele produselor descrise de cumparatorii anteriori.

BaByliss Big Hair Luxe AS970E

BaByliss Big Hair Luxe AS970E
Indreptare, ondulare, dubla directie de rotatie, control temperatura, ionizare, aer rece, capete interschimbabile.
( 650 W )

Remington Airstyler Volume & Curl

Remington Airstyler Volume Curl
Indreptare, ondulare, uscare, aer rece, protectie supraincalzire, cablu rotativ, incalzire rapida, 4 capete incluse.
( 1000 W )

CECOTEC 4241 Multifunctional 5 in 1

CECOTEC 4241
Indreptare, ondulare, control temperatura, ionizare, protectie supraincalzire, 5 capete incluse.
( 1000 W )

De ce sa-ti achizitionezi o perie rotativa?

Peria rotativa este aliatul ideal pentru o coafare rapida, indiferent de tipul de frizura pe care doriti sa il aranjati. Prin designul sau, peria rotativa va permite folosirea sa cu o singura mana. Astfel tehnica de coafare cu foenul si peria din saloanele profesionale va este acum disponibila intr-un singur produs inovator pe care il puteti folosi acasa. Peria este dotata cu trepte de viteza si programe variate pentru un mai bun control in timpul coafarii.

Capetele periilor interschimbabile ce vin impreuna cu peria rotativa va permit indreptarea, coafarea, obtinerea de bucle lejere sau mai ferme precum si uscarea cu grija a parului pentru ca acesta sa-si pastreze forma dorita. Cu ajutorul periei rotative puteti oferi volum parului dumneavoatra fara a mai fi nevoie sa folositi alte produse sau bigudiuri pentru a crea acest efect.

Ideal pentru rutina zilnica de ingrijire a parului, peria rotativa usuca si coafeaza parul cu grija, oferindu-i stralucire si volum. Peria rotativa poate fi folosita pe orice tip de par datorita setarilor ce va permit reglarea temperaturii in timpul uscarii. De asemenea accesoriile de coafare va faciliteaza aranjarea parului indiferent de lungimea firului de par sau a tipului de coafura.