Cel mai bun aparat de ras electric

 Care este cel mai bun aparat de ras electric?

Barbieritul face parte din rutina zilnica a fiecarui barbat. Aspectul fizic este cartea dumneavoastra de vizita. O barba ingrijita precum si un ten sanatos va confera o imagine respectabila. Un aparat de ras electric este solutia ideala pentru un barbierit eficient si de calitate – obtineti un barbierit rapid si de precizie, protejandu-va pielea la fiecare utilizare!

Cel mai bun aparat de ras electric

Top 3 cele mai bune aparate de ras electrice in 

Din multitudinea de aparate de ras electrice disponibile pe piata online am alcatuit pentru dumneavostra topul celor mai bune 3 aparate de ras din acest an. In realizarea acestui top am luat in considerare specificatiile tehnice ale aparatelor de ras, tehnologiile de generatie noua pe care acestea le incorporeaza, precum si parerea celor care le-au achizitionat dejapro.

Philips OneBlade QP2520/30

Cel mai bun aparat de ras electric 1
Lame oscilante, barbierit umed si uscat, radere si tundere, e piepteni + o lama, fara fir, tehnologie One Blade.
( Autonomie 45 min )
Verifica pretul aici

Braun Series 9 Pro 9477cc Wet&Dry

Cel mai bun aparat de ras electric 2
Barbierit uscat si umed, lame din inox cu invelis din titan, rezistent la apa, lavabil, incarcare rapida in 5 minute.
( autonomie 60 min )
Verifica pretul aici

Aparat de ras Panasonic ES-RT67-S503

Cel mai bun aparat de ras electric 3
Cap pivotant, lavabil, lame din inox, barbierit uscat si umed, trei lame, indicator LCD, maner antialunecare.
( autonomie 60 min )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi un aparat de ras electric?

Barbieritul este o activitate zilnica si de inalta importanta pentru ingrijirea oricarui barbat. Atunci cand cautam solutia pentru barbieritul de acasa ne intereseaza atat eficacitatea cat si rapiditatea cu care putem obtine un barbierit perfect. Un aparat de ras electric este exact ce aveti nevoie pentru a va ingriji barba, protejandu-va in acelasi timp si pielea fetei.

Un aparat de ras de inalta performanta poate fi utlizat pentru a taia si ingriji atat barba cat si mustata, fiind eficient indiferent daca preferati un barbierit uscat sau unul umed. De asemenea este dotat cu 3 lame din inox de cea mai buna calitate, create special pentru a taia firul de par cu precizie, impiedicand totodata leziunile la nivelul pielii ce provoaca iritatii.

Aparatele de ras electrice au o autonomie a acumulatorului de pana la o ora, aspect ce face barbieritul cu atat mai usor de realizat fie ca sunteti acasa sau calatoriti. Tehnologiile incorporate de cele mai bune aparate de ras electrice va garanteaza un barbierit de precizie, ingrijirea tenului precum si curatarea facila a aparatului dupa fiecare utilizare.