Cel mai bun irigator bucal

Care este cel mai bun irigator bucal?

Ingrijirea zilnica a dintilor este necesara pentru mentinerea unui zambet sanatos, lipsit de carii sau alte afectiuni dentare. Stomatologii recomanda ca, pe langa perierea corecta, sa introducem in rutina zilnica de curatare a dintilor irigatorul bucal. Rolul sau este de a indeparta dintre dinti resturile alimentare  pe care periuta sau ata dentara nu le pot curata.

Cel mai bun irigator bucal

Top 3 cele mai bune irigatoare bucale in 

Am ales in topul nostru cele mai bune 3 irigatoare bucale care indeplinesc criteriile de calitate recomandate de specialisti. Astfel, am selectat pentru dumneavoastra dusuri bucale cu performanta inalta, usor de utilizat acasa sau in calatorie.

Waterpik CC-02EU010-1

Dus bucal si Periuta de dinti Triple Clean, Waterpik, CC-02EU010-1, Complete Care Oscillating 9.5, Alb
Cablu USB, 1600 pulsatii/min, 9 programe, 4 capete.
( 330 ml )

Waterpik WP-450

Irigator bucal Waterpik WP-450
Curatare si albire, 1450 pulsatii/min, rotire 360 grade, 4 capete.
( 210 ml )

Panasonic EW1311G845

Irigator bucal Panasonic EW1311G845
Ingrijirea gingiilor, 1400 pulsatii/min, 4 programe, 4 capete.
( 130 ml )

De ce sa-ti achizitionezi un irigator bucal?

Principalul scop al irigatorului bucal este indepartarea resturilor alimentare si a placii bacteriene ce se formeaza pe dinti dupa masa. Acesta este alcatuit dintr-un rezervor de apa usor de manevrat, unde puteti pune apa simpla sau apa de gura. Tot in componenta sa intra si capetele de curatare ce se pot schimba printr-o singura apasare de buton.

Capetele interschimbabile corespund diverselor programe pe care irigatorul bucal le contine. Prin schimbarea programelor va este posibila curatarea in profunzime a dintilor, gingiilor, limbii si a intregii cavitati bucale. Dusul bucal este ideal pentru curatarea aparatului dentar, oferindu-va astfel o igiena dentara corespunzatoare pe parcusul purtarii acestuia.

Irigatorul bucal este simplu de folosit si poate fi transportat cu usurinta si in calatorii. Este ideal pentru persoanele care sufera de boli ale gingiilor, fiind considerat cel mai eficient mod de curatare al acestora. Totodata, dusul bucal previne formarea cariilor, a tartrului si a altor afectiuni. Inclus in rutina zilnica, irigatorul va ajuta sa mentineti sanatatea dintilor.