Cea mai buna placa de indreptat parul

Care este cea mai buna placa de indreptat parul?

Placa de par este instrumentul ideal pentru indreptarea, ondularea sau coafarea parului dumneavoastra. Extrem de versatila si usor de folosit, placa de indreptat parul cu placi ceramice va garanteaza indreptarea cu grija a suvitelor de par, fara a altera structura firului de par. Puteti folosi placa de indreptat parul pentru a o obtine rapid o coafura deosebita.

Cea mai buna placa de indreptat parul

Top 3 cele mai bune placi de indreptat parul in 

Din multitudinea de placi de indreptat parul, disponibile online, am ales pentru dumneavoastra top 3 cele mai bune. In alcatuirea acestui top am luat in considerare atat caracteristicile produselor cat si parerile celor care le-au cumparat deja. O placa de par de calitate va permite controlul permanent al temperaturii si pastreaza hidratarea parului dumneavoastra.

Placa Philips Prestige BHS830/00

Philips Prestige BHS830 00
Senzor SenseIQ, invelis placi ceramica, max 230°C, lungime cablu 2 m.
( max. 230°C )

Remington Proluxe Midnight

Remington Proluxe Midnight
Ecran digital, oprire de siguranta automata, functie blocarea temperatiurii.
( max. 230°C )

Babyliss PRO Ultrasonic Styler BAB2191EPE

Placa de indreptat parul BaByliss Pro 2191
Display LCD, control temperatura, EP Technology 5.0, protectie supraincalzire.
( max. 230°C )

De ce sa-ti achizitionezi o placa de indreptat parul?

O placa buna pentru indreptarea parului are, in primul rand, placile de incalzire din material ceramic. Acestea va asigura protejarea firului de par împotriva deteriorarii sale in timp. Placa de par va permite indreptarea rapida a acestuia, coafarea cu precizie precum și obtinerea de bucle usoare sau onduleuri, toate cu ajutorul unui singur aparat.

Un alt aspect important este controlul constant al temperaturii. Fiecare tip de par necesita o anumită temperatura pentru a fi coafat în functie de caracteristicile firului. Cu ajutorul programelor de control al temperaturii va este asigurata temperatura perfecta pentru coafare. Placa este usor de folosit datorita designului cablului rotativ si a lungimii acestuia.

Placile pentru indreptarea parului de generatie noua sunt dotate cu senzori ce pastreaza umiditatea naturala a parului dumneavoastra. De asemenea, prin tehnologia de ingrijire cu ioni, firul de par capata stralucire la fiecare utilizare a placii. Placa de indreptat parul este un dispozitiv util, de calitate si de durata, ideal pentru ingrijirea de acasa a parului dvs.