Cel mai bun aparat de curatare faciala

Care este cel mai bun aparat de curatare faciala?

Ingrijirea tenului face parte din rutina zilnica a fiecarei femei. Atunci cand este expus la factori de stres cum sunt praful sau razele UV, tenul nostru poate produce sebum in exces, pete sau puncte negre. Cu ajutorul unui aparat de curatare faciala putem obtine tratamentul necesar pentru ca tenul nostru sa-si recapete aspectul urmand rutina noastra de acasa.

Cel mai bun aparat de curatare faciala

Top 3 cele mai bune aparate de curatare faciala in 

Aparatele de curatare faciala de calitate va ofera o gama larga de programe si accesori ce fac posibila o ingrijire perfecta a tenului dumneavoastra, indiferent de problemele cu care va confruntati. Iata care sunt in acest moment cele mai bune 3 astfel de aparate de curatare faciala disponibile pe piata si care sunt functionalitatile ce le recomanda pentru acest top.

QueenCare® SoniBrush

QueenCare® SoniBrush
Rezistent la apa, 3 capete de curatare, suport incarcare wireless.
( Uz casnic / Uz profesional )

Horigen 5 in 1 (W-618)

Aparat pentru ingrijire faciala 5 in 1 Horigen W-618 anti rid fototerapie ioni negativi inchide porii acnee albire fata si gat roz
Anti Rid, terapie LED, mezo-porare, 5 trepte de intensitate.
( Uz Semiprofesional )

Horigen™ Ultrasonic

Horigen™ Ultrasonic Cleaner
Dispozitiv cu ioni, indepartare puncte negre, peeling.
( Uz Semiprofesional )

De ce sa-ti achizitionezi un aparat de curatare faciala?

Ingrijirea tenului este o componenta de baza a sanatatii femeii. Atat stresul cat si rutina noastra zilnica solicita tenul intr-un mod deosebit. Pielea este cel mai mare organ al corpului iar pielea fetei este una dintre cele mai sensibile parti ale sale, fiind intotdeauna expusa. O ingrijire corespunzatoare a tenului previne ridurile, petele si formarea de cosuri.

Prin achizitionarea unui aparat de curatare faciala nu doar ca prevenim imbatranirea precoce a tenului dar ii si oferim acestuia hidratarea si grija de care are nevoie. Aparatul de curatare faciala are multiple functii de ingrijire cum sunt cele de hidratare, anti-rid, anti-sebum, exfoliere sau lifting, toate disponibile intr-un singur produs usor de utilizat.

Pe langa toate acestea, aparatul poate fi folosit si pentru ritualuri de zi cu zi cum sunt demachierea sau masajul facial. Beneficiile utilizarii unui aparat pentru ingrijirea tenului sunt indepartarea celulelor moarte, curatarea in profunzime, stimularea circulatiei si a productie de colagen precum si redarea fermitatii si stralucirii naturale a tenului dumneavoastra.