Cel mai bun epilator clasic

Care este cel mai bun epilator clasic ?

Epilatul este o componenta importanta in ingrijirea estetica a unei femei. Epilarea reprezinta indepartarea firelor de par prin diverse tehnici: pensare, expunere la lumina intens pulsata etc. In acest articol ne propunem sa exploram beneficiile epilarii de acasa cu ajutorul unui epilator clasic si sa aflam ca exista un epilator potrivit pentru fiecare femeie.

Cel mai bun epilator clasic

Top 3 cele mai bune epilatoare clasice in 

Un epilator clasic de calitate este in primul rand rezistent la apa, lucru ce va permite atat epilarea umeda cat si cea uscata, facand posibila epilarea in baie sau la dus. Am selectat pentru dumneavoastra 3 cele mai bune epilatoare disponibile in acest moment pe piata online din Romania. Astfel puteti alege epilatorul potrivit pentru rutina proprie de ingrijire.

Epilator Braun Silk-épil 9 9/890

Epilator Braun Silk-épil 9 9/700 SensoSmart™, Micro-Grip, Wet & Dry, 40 pensete, 2 viteze, Saculet pentru voiaj (Alb/Mov)

101 review-uri
review-uri

Wet & Dry, cap de ras si trimmer, 2 viteze, uz casnic.
( 40 pensete )
Verifica pretul aici

Epilator Braun Silk-épil 3 3-170

epilator clasic cu fir

213 review-uri
review-uri

Cu fir, 3 accesorii, universal, 2 trepte de viteza.
( 20 pensete )
Verifica pretul aici

Epilator umed si uscat Philips BRE710/00

Epilator umed si uscat Philips BRE71000

199 de review-uri
review-uri

Utilizare fara fir, discuri ceramice, 2 viteze, 5 accesorii.
( 32 pensete )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un epilator clasic?

Epilatorul clasic este ideal pentru o epilare rapida, eficienta, din confortul propriei case. De asemenea este foarte usor de utilizat si transportat atunci cand sunteti in calatorie. Un epilator clasic de calitate indeparteaza cu usurinta firele de par nedorite din diferitele zone ale corpului si va projeaza in acelasi timp pielea, precum si zonele delicate, de iritatii.

Datorita multitudinii de accesorii cu care este dotat un epilator clasic acesta se poate utiliza pentru epilarea: bratelor, picioarelor, axilei sau a zonei inghinale. Multe epilatoare au de asemena incluse: capete de ras, piepteni pentru tuns sau perii pentru exfoliere. Epilatorul si accesoriile se pot curata foarte usor datorita rezistentei garantate la apa a acestora.

De asemenea, epilatorul este dotat cu un acumulator pentru folosirea fara fir a acestuia cu o autonomie de aproximativ 40 de minute. De altfel, epilatorul este deosebit de eficient in indepartarea firelor mici, nemaifiind nevoie sa asteptati ca parul sa ajunga la o anumita lungime pentru a putea fi indepartat, cum este cazul atunci cand folositi epilarea cu ceara.