Cel mai bun cantar de baie cu analizator corporal

Care este cel mai bun cantar de baie cu analizator corporal?

Evaluarea masei corporale este vitala pentru sanatatea noastra. Cantarul clasic ne indica numarul de kilograme insa acest lucru nu este suficient. Pentru o analiza completa a starii de sanatate trebuie sa urmarim, pe langa greutatea propriu-zisa, nivelul de apa din organism, masa musculara si modul in care aceasta variaza precum si procentul de tesut adipos.

Cel mai bun cantar de baie cu analizator corporal

Top 3 cele mai bune cantare de baie cu analizator corporal in 

Cantarul de baie inteligent este aliatul dumneavoastra. El inregistreaza zilnic masuratorile si va permite monitorizarea in timp a tuturor parametrilor. Mai jos am creat top 3 a celor mai bune cantare de baie cu analizor corporal disponibile online. In realizarea acestui top am luat in considerare specificatiile tehnice, designul si feedback-ul cumparatorilor.

Cantar cu aplicatie Ios & Android Concept VO4011

Cantar cu aplicatie Ios si Android Concept VO4011
Masoara grasimea subcutanata, grasimea viscerala, varsta metabolica.
( 13 functii )

Cantar cu analizator corporal Veroval

Cantar cu analizator corporal Veroval
Display detasabil, masoara procentul de masa musculara, masa osoasa.
( 5 functii )

Cantar de baie Cecotec 4152 Surface Precision

Cantar de baie Cecotec 4152
Conectare prin smartphone, masoara rating fizic, procentul de apa.
( 9 functii )

De ce sa-ti cumperi un cantar de baie cu analizator corporal?

Cu totii ne-am confruntat intr-un moment al vietii cu probleme de greutate. Numarul de kilograme nu are insemnatate atunci cand este scos din context. Un singur paramentru este insuficient pentru a evalua cu adevarat starea noastra de sanatate. Primul pas in acest sens este inlocuirea cantarului clasic cu un cantar de baie cu analizor corporal.

Beneficiile unui astfel de cantar sunt evidente fie ca vrem sa tinem o dieta, sa mergem la sala, dorim sa adaugam masa musculara sau chiar ne confruntam cu anumite afectiuni metabolice. Evaluarea tutor parametrilor ne permite obtinerea unei imagini de ansamblu cu privire la corpul nostru si astfel ne ghideaza in solutiile pe care dorim sa le implementam.

Un cantar inteligent cu analizor corporal ne indica pe langa numarul de kilograme si: masa musculara, masa osoasa, procentul de grasime si de apa din organism precum si indicele de masa corporala. Monitorizarea zilnica a parametrilor ne garanteaza ca dieta sau stilul de viata pe care il urmam este sanatos si ne ghideaza pentru eventuale schimbari.