Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Epilarea face parte din rutina noastra de infrumusetare. De multe ori este durereroasa si necesita o multitudine de produse, tehnici si dispozitive. Cu ajutorul unui epilator cu lumina intens pulsata poti obtine o epilare eficienta, fie ca e vorba de zona axilara sau de cea inghinala. Epilarea cu tehnologia IPL iti protejeaza pielea si impiedica iritatiile.

Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Top 3 cele mai bune epilatoare cu lumina intens pulsata (IPL) in 

Caracteristica de baza a unui epilator cu tehnologie IPL este numarul de impulsuri. Pe langa aceasta, este important de ales un epilator versatil, ce poate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului dumneavoastra. Am selectat 3 cele mai bune epilatoare cu lumina pulsata, disponibile pe piata online din Romania, in topul de mai jos:

Remington i-Light Prestige IPL6750

Remington i-Light Prestige IPL6750
Tehnologia unica PROPULSE, demonstrat clinic, aprobat de FDA.
( 150000 IPL )

Braun Silk-expert PRO 5 PL5129

Braun Silk-expert PRO 5 PL5129
Tehnologia SensoAdapt™, recomandat de Skin Health Alliance.
( 400000 IPL )

Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00

Epilator IPL Philips Lumea SC1998/00
Tehnologie IPL profesionala, senzor integrat de nuanta a pielii.
( 250000 IPL )

De ce sa-ti achizitionezi un epilator cu lumina intens pulsata (IPL)?

In ultimii ani, in domeniul epilarii, au aparut tehnologii inovative ca si alternativa la epilarea clasica cu ceara. Initial, epilarea prin IPL era disponibila doar in saloanele profesionale. In acest moment exista pe piata cateva epilatoare cu lumina intens pulsata foarte eficiente, cu un design elegant si extrem de usor de utilizat de acasa.

Aceste epilatoare sunt dotate cu senzori, filtre si trepte de viteza reglabile ce va permit ajustarea fasciculului de lumina in functie de zona pe care doriti sa o epilati. Fie ca vorbim de axila, zona inghinala, fata, maini sau picioare, un epilator cu tehnologie IPL este solutia ideala pentru un epilat rapid, curat si cu rezultate de durata.

Folosirea lor este facilitata de instructiunile usor de urmarit si de aplicatii pentru telefonul mobil disponibile la unele branduri. Accesoriile pentru zonele sensibile sunt usor de montat si utilizat. Acestea vin la pachet cu huse pentru a facilita transportul si depozitarea. Epilatoarele IPL sunt ideale pentru o varietate de tipuri de par si piele.