Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Epilarea face parte din rutina noastra de infrumusetare. De multe ori este durereroasa si necesita o multitudine de produse, tehnici si dispozitive. Cu ajutorul unui epilator cu lumina intens pulsata poti obtine o epilare eficienta, fie ca e vorba de zona axilara sau de cea inghinala. Epilarea cu tehnologia IPL iti protejeaza pielea si impiedica iritatiile.

Cel mai bun epilator cu lumina intens pulsata

Top 3 cele mai bune epilatoare cu lumina intens pulsata (IPL) in 

Caracteristica de baza a unui epilator cu tehnologie IPL este numarul de impulsuri. Pe langa aceasta, este important de ales un epilator versatil, ce poate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului dumneavoastra. Am selectat 3 cele mai bune epilatoare cu lumina pulsata, disponibile pe piata online din Romania, in topul de mai jos:

Philips Lumea Seria 9900 BRI973/00

epilator cu lumina intens pulsata 1

69 de review-uri
review-uri

Accesorii zona inghinala, axilara, fata si corp, aplicatie mobila cu AI, functionalitate fara fir.
( 450.000 impulsuri )
Verifica pretul aici

Epilator IPL EvoSmart™ RX-1000K

epilator cu lumina intens pulsata 2

499 de review-uri
review-uri

5 trepte de viteza, filtru UV integrat, mod auto, 30W,  pentru femei si barbati, senzor piele.
( 1.000.000 impulsuri )
Verifica pretul aici

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5387

epilator cu lumina intens pulsata 3

11 review-uri
review-uri

10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, senzor piele, 2 moduri sensitive.
( 400.000 impulsuri )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un epilator cu lumina intens pulsata (IPL)?

In ultimii ani, in domeniul epilarii, au aparut tehnologii inovative ca si alternativa la epilarea clasica cu ceara. Initial, epilarea prin IPL era disponibila doar in saloanele profesionale. In acest moment exista pe piata cateva epilatoare cu lumina intens pulsata foarte eficiente, cu un design elegant si extrem de usor de utilizat de acasa.

Aceste epilatoare sunt dotate cu senzori, filtre si trepte de viteza reglabile ce va permit ajustarea fasciculului de lumina in functie de zona pe care doriti sa o epilati. Fie ca vorbim de axila, zona inghinala, fata, maini sau picioare, un epilator cu tehnologie IPL este solutia ideala pentru un epilat rapid, curat si cu rezultate de durata.

Folosirea lor este facilitata de instructiunile usor de urmarit si de aplicatii pentru telefonul mobil disponibile la unele branduri. Accesoriile pentru zonele sensibile sunt usor de montat si utilizat. Acestea vin la pachet cu huse pentru a facilita transportul si depozitarea. Epilatoarele IPL sunt ideale pentru o varietate de tipuri de par si piele.