Atelier Prelucrari Mecanice in Bucuresti (Ilfov)

Atelier Prelucrari Mecanice in Bucuresti • Strunjire – Frezare – Gaurire si Rectificare in Bucuresti si Ilfov

Atelier Prelucrari Mecanice in Bucuresti : societatea isi are sediul in Bucuresti si are ca obiect principal de activitate prelucrarile mecanice. De peste 15 ani productia noastra include: prelucrari mecanice de precizie, confectii metalice, productie industriala, activitati de strunjire, frezare, gaurire si rectificare si multe altele.

Hala noastra de productie este complet dotata pentru a executa o gama variata de prelucrari mecanice incepand cu piese simple de dimensiuni mici, pana la piese mari si complicate de tipul rotilor melcate sau rotilor dintate de mari dimensiuni.

Prelucrari mecanice prin aschierea gaurilor – pot fi realizate in atelierul nostru prin: gaurire, largire, adancire, filetare, strunjire, frezare, rectificare.

Compania s-a maturizat rapid si a evoluat continuu datorita politicii de extindere si preocupării permanente pentru cunoasterea in profunzime a nevoilor clientilor nostri.

Daca initial aveam ca principal obiect de activitate prelucrarea prin aschiere, iar ca activitate secundara – confectiile tehnice, astazi societatea noastra ofera o gama larga de servicii de sablare piese, sudura in aluminiu, reconditionari si confectii metalice.

Realizam orice tip de piesa metalica sau plastica cu ajutorul utilajelor si masinilor de care dispunem, la comanda, in baza unei schite sau a unui desen tehnic. Realizam orice lucrare de sablare piese si suprafete metalice, confectii metalice – porti, garduri, balustrade interioare si exterioare etc., suduri in aluminiu cu argon si reconditionari auto.

Compania este caracterizata prin profesionalismul cu care asigura realizarea diverselor prelucrari si calitatea materialelor folosite, promptitudinea in livrarea produselor, consultanta in alegerea materialelor si gasirea solutiilor tehnice.