Cea mai buna camera video auto marsarier

Cea mai buna camera video auto marsarier

Camerele video auto marsarier fac parte din categoria dispozitivelor care ajuta conducatorul unei masini sa parcheze in siguranta. Spre diferenta de senzorii de parcare, care indica distanta ramasa pana la urmatorul obstacol prin ​​diverse semnale sonore, camerele video auto arata in timp real, pe un monitor color, ce se intampla in spatele barei de protectie.

Cea mai buna camera video auto marsarier

Top 3 cele mai bune camere video auto marsarier in 

Dispozitivele de acest tip (camere video marsarier) sunt folosite pentru a facilita parcarea pe timp de noapte sau parcarea in locuri necunoscute. Acestea imbunatatesc vizibilitatea in jurul autovehiculului si fac conducerea mai sigura. Mai jos am alcatuit pentru dumneavoastra o selectie a celor mai bune camere video auto pentru marsarier:

DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus

Cea mai buna camera video auto marsarier 1

297 review-uri
review-uri

Camera video Dual bord si marsarier, conectivitate Wi-Fi, vedere de noapte, detectare incidente, GPS, ADAS.
( Rezolutie 2595 x 1944 )
Verifica pretul aici

Camera auto DVR Duala Xiaomi 70mai A400

Cea mai buna camera video auto marsarier 2

113 de review-uri
review-uri

Camera video Dual bord si marsarier, conectivitate Wi-Fi, vedere de noapte, detectare incidente, mod noapte.
( rezolutie QHD de 2560 x 1440 )
Verifica pretul aici

Camera auto DVR Qeno® TRIO

Cea mai buna camera video auto marsarier 3

127 de review-uri
review-uri

Camera video Dual bord si marsarier, inregistrare audio si video, filmare nocturna, usor de montat, wide angle.
( Rezolutie 1080 x 1920 )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi o camera video auto marsarier?

Din cauza vizibilitatii limitate si a prezentei unui numar mare de puncte moarte, parcarea in marsarier poate fi o manevra destul de riscanta pentru persoanele neexperimentate sau pentru cele mai comode din fire. Camera video marsarier va ajuta sa vedeti clar tot ceea ce se intampla in spatele autovehiculului, pentru ca parcarea masinii sa fie mai usor de realizat.

Printre avantajele detinerii unei camere auto marsarier putem enumera urmatoarele: ajuta foarte mult in momentul in care parcati cu spatele atat la exterior cat si la interior si afiseaza pericolele si obstacolele in timp real si color. Totodata reduce punctul mort si ofera mai multa siguranta in timpul manevrelor de parcare cu spatele. De asemenea, exista modele de camere pentru fiecare tip de autovehicul.

In magazinele specializate, puteti gasi o selectie destul de variata de astfel de dispozitive, care difera semnificativ unele de altele nu numai ca aspect sau metoda de instalare dar si ca functionalitate. Indiferent de aspectul, metoda de instalare sau functionalitatile pe care le poseda, o camera video marsarier aduce unui sofer.

Vezi aici toata gama de camere video auto marsarier