Cea mai buna cutie portbagaj auto

Care este cea buna cutie portbagaj auto?

Plecati cu masina si toata familia intr-o calatorie lunga si pentru un numar mai mare de zile? Aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje? Aflati ca nu mai trebuie sa schimbati masina de fiecare data pentru acest lucru! Cutiile portbagaj auto sau portbagajele exterioare extind capacitatea de depozitare si sunt dispozitive deosebit de utile in astfel de situatii.

Cea mai buna cutie portbagaj auto

Top 3 cele mai bune cutii portbagaj auto  

Subiectul clasamentului nostru de astazi este: cea mai buna cutie portbagaj auto. In evaluarea noastra veti regasi modele elegante, sigure si care se armonizeaza perfect cu caroseria masinilor. Mai jos am ales trei modele universale:

Menabo Mania 460 DUO ABS Black

Cutie portbagaj Menabo Mania 460 DUO ABS Black
195 cm x 79 cm x 36 cm, universal, suport schiuri, inchidere cu cheie.
( 400 l )

Cutie portbagaj Thule Motion XT L Titan Lucios

Cutie portbagaj Thule Motion XT L Titan Lucios
195 cm x 89 cm x 44 cm, universal, sistem de montare Thule PowerClick.
( 450 l )

Cutie Portbagaj Thule Force XT S

Thule Force XT S
139 cm x 89.5 cm x 39 cm, securitate si antifurt, deschidere stanga / dreapta.
( 300 l )

De ce sa-ti achizitionezi o cutie portbagaj auto?

Pentru ca de multe ori portbagajul masinii este prea mic pentru nevoile dumneavoastra. Nu este nevoie sa schimbati masina ci pur si simplu este necesar doar sa achizitionati accest accesoriu cu scop foarte clar: extinderea capacitatii de depozitare. Exista foarte multe modele pe piata romaneasca insa cel mai bine este achizitionati de la o firma cunoscuta!

Volumul portbagajului unui autoturism variaza de la 170 la 590 litri, in functie de model. Un portbagaj exterior este tot ceea ce aveti nevoie pentru ca dumneavoastra si familia dumneavoastra sa va simtiti confortabil intr-o calatorie lunga. Instalati portbagajul exterior si toti pasagerii masinii se vor simți confortabil, deoarece nimeni nu va sta printre genti.

O cutie portbagaj de calitate va va proteja bunurile de precipitatii si hoti. Inchiderea acestora se realizeaza ermetic si multe cutii portbagaj din zilele noastre au sisteme de securitate si sisteme antifurt moderne si eficiente. Pentru mulți, pretul va fi factorul decisiv in alegerea unei cutii portbagaj, dar va rugam acordati atentie si companiei producatoare.