Cea mai buna cutie portbagaj auto

Care este cea buna cutie portbagaj auto?

Plecati cu masina si toata familia intr-o calatorie lunga si pentru un numar mai mare de zile? Aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje? Aflati ca nu mai trebuie sa schimbati masina de fiecare data pentru acest lucru! Cutiile portbagaj auto sau portbagajele exterioare extind capacitatea de depozitare si sunt dispozitive deosebit de utile in astfel de situatii.

Cea mai buna cutie portbagaj auto

Top 3 cele mai bune cutii portbagaj auto  

Subiectul clasamentului nostru de astazi este: cea mai buna cutie portbagaj auto. In evaluarea noastra veti regasi modele elegante, sigure si care se armonizeaza perfect cu caroseria masinilor. Mai jos am ales trei modele universale:

Cutie portbagaj ArtPlast Carbon line

cutie portbagaj auto 1

45 de review-uri
review-uri

132 x 77,8 x 34,5 cm, universal, antifurt, inchidere cu cheie.
( 320 l )
Verifica pretul aici

Cutie portbagaj MODULA Ciao

cutie portbagaj auto 3

20 de review-uri
review-uri

175 cm x 80 cm x 44 cm, universal, sistem de inchidere centralizat.
( 430 l )
Verifica pretul aici

Cutie Portbagaj Thule Force XT S

cutie portbagaj auto 2

26 de review-uri
review-uri

139 cm x 89.5 cm x 39 cm, securitate si antifurt, deschidere stanga / dreapta.
( 300 l )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi o cutie portbagaj auto?

Pentru ca de multe ori portbagajul masinii este prea mic pentru nevoile dumneavoastra. Nu este nevoie sa schimbati masina ci pur si simplu este necesar doar sa achizitionati accest accesoriu cu scop foarte clar: extinderea capacitatii de depozitare. Exista foarte multe modele pe piata romaneasca insa cel mai bine este achizitionati de la o firma cunoscuta!

Volumul portbagajului unui autoturism variaza de la 170 la 590 litri, in functie de model. Un portbagaj exterior este tot ceea ce aveti nevoie pentru ca dumneavoastra si familia dumneavoastra sa va simtiti confortabil intr-o calatorie lunga. Instalati portbagajul exterior si toti pasagerii masinii se vor simți confortabil, deoarece nimeni nu va sta printre genti.

O cutie portbagaj de calitate va va proteja bunurile de precipitatii si hoti. Inchiderea acestora se realizeaza ermetic si multe cutii portbagaj din zilele noastre au sisteme de securitate si sisteme antifurt moderne si eficiente. Pentru mulți, pretul va fi factorul decisiv in alegerea unei cutii portbagaj, dar va rugam acordati atentie si companiei producatoare.