Cei mai buni ochelari de condus noaptea

Cei mai buni ochelari de condus noaptea

Razele solare ii jeneaza pe soferi in timpul condusului ziua iar farurile masinilor care vin din sens opus ii orbesc noaptea. La mare cautare in randul soferilor, in ultima perioada, ochelarii de condus noaptea ne pot ajuta sa evitam eventuale accidente sau situatii neplacute in momentul in care ne intalnim cu astfel de situatii.

Cei mai buni ochelari de condus noaptea

Top 3 cei mai buni ochelari de condus noaptea in 

Dar cum sa alegem modelul potrivit de ochelari de condus pe timp de noapte dintr-o varietate atat de mare de produse puse la vanzare? Speram sa venim in ajutor soferilor care conduc pe timp de noapte indiferent de vreme. Expus mai jos, am realizat un top al ochelarilor de condus pe timp de noapte. Click pe produse in cazul in care doriti sa le achizitionati!

Ochelari de condus noaptea Clips On SUPERSOFER

ochelari Clips On de condus noaptea SUPERSOFER

24 de review-uri
review-uri

Stil dreptunghiular, culoare galben, lentila polarizata, se pot aplica pe orice tip de ochelari de vedere.
( UV 400 )
Verifica pretul aici

Ochelari de condus polarizati SuperSofer ZI+NOAPTE

Ochelari de condus polarizati SuperSofer ZI NOAPTE

61 de review-uri
review-uri

Pachet full SUPER SOFER, zi+noapte, lentila polarizata / anti-reflex, certificate de garantie.
( UV 400 )
Verifica pretul aici

Ochelari de condus Noaptea SUPERSOFER™ Wayfarer

Ochelari de condus Noaptea SUPERSOFER

67 de review-uri
review-uri

Produs de calitate, unisex, lentila anti-reflex, panza speciala stergere, certificat de garantie.
( UV 400 )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti cumperi ochelari de condus noaptea?

Una dintre cele mai importante conditii ale conducerii in siguranta a unui autovehicul este vizibilitatea buna. Lumina orbitoare de la vehiculele care se apropie din sens opus sau lumina soarelui pot crea mari probleme soferilor. Pentru a efectua calatoria confortabil si fara riscuri, puteti folosi ochelari speciali de condus pe timp de noapte.

Unele modele sunt universale. Fie ca e noapte sau zi, anumiti producatori, au produse extraordinar de flexibile: ochelari de condus cu lentile interschimbabile. Puteti achizitiona ochelari de condus cu un set de lentile interschimbabile de diferite culori. Schimbati-le in functie de vreme si de perioada zilei. Aceasta este o solutie deosebit de confortabila.

Alegerea modelului de ochelari potrivit depinde direct de cine si cum ii va folosi: Ziua sau noaptea? Pentru o perioada scurta de timp sau pe distante lungi? Pentru ca ochelarii sa fie cat mai eficienti, la cumparare, alegeti companii cunoscute, cititi specificatiile fiecarui produs in parte, vedeti ce vi se potriveste cel mai bine si nu faceti niciodata economie la bani!

Siguranta dumneavoastra si a celor apropiati nu are pret!