Cel mai bun suport auto pentru bicicleta

Cel mai bun suport auto pentru bicicleta?

Mersul cu bicicleta iti ofera un sentiment de libertate incredibil: nu consumi combustibil, nu te afecteaza ambuteiajele si nici lipsa locurilor de parcare iar traseul este cel pe care tu ti-l alegi. Cele mai interesante trasee se afla, de regula, in afara localitatilor iar pentru a-ti transporta bicicleta in afara lor, in siguranta, ai nevoie de un suport auto bun pentru bicicleta.

Cel mai bun suport auto pentru bicicleta
Cel mai bun suport auto pentru bicicleta

Top 3 suporturi auto pentru bicicleta in

Folosind un suport auto pentru bicicleta, puteti transporta bicicleta cu masina, in siguranta. Greselile in alegerea acestui suport pot provoca un accident rutier, pot avaria masina, pot deteriora bicicleta sau pot duce la furtul bicicletei.

Suport auto pentru 3 biciclete Thule VeloCompact 926

Suport transport 3 biciclete VeloCompact 13 pini
Montare pe carligul de remorcare, garantie minimum 2 ani.
( 3 biciclete )

Suport 2 biciclete Thule OutWay cu prindere pe haion

Suport 2 biciclete Thule cu prindere pe haion
Montare pe haion, usor de utilizat, antifurt integrat.
( 2 biciclete )

Suport biciclete Cruz Cyclone pentru 2 biciclete

Suport biciclete Cruz Cyclone pentru 2 biciclete
Montare pe carlig, antifurt bicicleta, antifurt suport.
( 2 biciclete )

De ce sa cumperi un suport auto pentru bicicleta?

Un suport auto pentru biciclete este probabil una dintre cele mai bune investitii pe care un pasionat le poate face pe termen lung. In primul rand iti permite sa transporti mai multe biciclete (2,3 4 etc.) iar in al doilea rand multe dintre aceste suporturi sunt echipate cu sisteme antifurt atat pentru ele cat si pentru bicicletele monatete pe acestea.

Alt avantaj notabil al achizitionarii unui suport auto pentru bicicleta vine din faptul ca nu mai sunteti nevoit sa va transportati bicicleta intr-un mod empiric in porbagaj sau apeland la tot felul de trucuri deloc sigure. Astfel, prin utilizatrea suportului, nu mai exista riscul zgarierii masini sau a bicicletei in timpul transportului.

Indiferent de optiunea pentru care veti opta, alegeti un suport auto din modele de marci cunoscute deoarece vorbim despre siguranta celor din jur, siguranta dumneavoastra si siguranta bicicletelor dumneavoastra.

Care este cel mai bun suport auto pentru bicicleta?

Cele mai bune suporturi auto pentru bicicleta sunt alese in functie de cost, performanta si caracteristici. Am ales un suport pentru 3 biciclete cu prindere pe carligul de remorcare (Thule VeloCompact 13 pini), un suport pentru 2 biciclete cu prindere pe haion (Thule OutWay) si un altul, pentru 2 biciclete, cu prindere pe carligul de remorcare (Cruz Cyclone).


1. Suport auto pentru 3 biciclete Thule VeloCompact 926

Suport transport 3 biciclete VeloCompact 13 pini

VeloCompact 926 este unul dintre suporturile de bicicleta cele mai compacte de la Thule si este expres conceput pentru utilizarea cat mai usoara de zi cu zi.

Este un suport pentru 3 biciclete, fabricat din aluminiu, montat pe carligul de remorcare, cu sistem de siguranta antifurt pentru bicicleta dar si pentru suport.

Greutate maxima suportata este de 60 Kg, suportul vine pre-asamblat iar asta inseamna ca nu necesita scule speciale pentru a fi montat pe masina.


2. Suport auto pentru 2 biciclete Thule OutWay

Suport 2 biciclete Thule cu prindere pe haionThule OutWay este un suport cu montare pe haion, destinat masinilor care nu au carlig de remorcare, foarte usor si extraordinar de simplu de folosit.

Thule OutWay este un suport pentru 2 biciclete, fabricat din aluminiu, cu montare pe haion, echipat cu un sistem de siguranta antifurt pentru biciclete.

Greutate maxima suportata de suport este de 30 de kg iar in cazul in care dorim sa il demontam acesta se poate plia pentru o depozitare mai usoara.


3. Suport biciclete Cruz Cyclone pentru 2 biciclete

Suport biciclete Cruz Cyclone pentru 2 biciclete

Cruz Cyclone este un suport auto pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare, prinderea bicicletelor pe el realizandu-se prin agatare.

Cruz Cyclone este un suport pentru 2 biciclete, fabricat din plastic si otel, cu montare pe carligul de remorcare, echipat cu un sistem de siguranta antifurt.

Greutate maxima suportata de Cruz Cyclone este de 30 de kg iar in cazul in care doriti sa il demontati acesta se poate rabata pentru o depozitare mai facila.


Speram ca recomandarile noastre v-au fost utile si ca ati gasit suportul auto pentru biciclete care se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Va asteptam in viitor si pentru a va oferi sfaturi pretioase despre alegerea altor accesorii auto folositoare. Toate cele bune va dorim! Pe curand!