Cel mai bun tensiometru de incheietura

Care este cel mai bun tensiometru de incheietura?

Tensiunea arteriala este presiunea cu care sangele impinge peretii vaselor de sange. Valoarea sa este exprimata de doua numere care semnifica tensiunea sistolica (cand inima se contracta) si cea diastolica (cand inima se relaxeaza). In conditii normale valoarea tensiunii arteriale nu depaseste 140/90 mm Hg. Aceasta valoare se obtine cu ajutorul unui tensiometru.

Cel mai bun tensiometru de incheietura

Top 3 cele mai bune tensiometre de incheietura in 

Am selectat 3 cele mai bune tensiometre de incheietura in acest moment. Acestea sunt dispozitive de uz casnic ce va permit masurarea tensiunii arteriale si inregistrarea acestor valori. In alcatuirea topului de mai jos am urmarit cu atentie specificatiile tehnice ale acestor tensiometre precum si parerile celor ce le-au achizitionat si incercat deja.

Tensiometru de Incheietura Sanitas SBC15

tensiometru de incheietura 1
Manevrare usoara, indicator de risc, geanta de transport.
( 1 × 60 masuratori )
Verifica pretul aici

Tensiometru de incheietura Omron Model RS7

Tensiometru de incheietura Omron RS7
Tehnologie Intellisense, indicator hipertensiune, indicator de pozitie.
( 2 × 100 masuratori )
Verifica pretul aici

Tensiometru de incheietura Nissei WSK 1011

tensiometru de incheietura 4
Clasificat OMS, detectare aritmie, portabil, afisaj LCD.
( 1 × 60 masuratori )
Verifica pretul aici

De ce sa-ti achizitionezi un tensiometru de incheietura?

Tensiunea arteriala este unul din parametrii de baza cu ajutorul carora ne putem analiza starea de sanatate. Folosind un tensiometru de incheietura ne putem verifica zilnic nivelul tensiunii arteriale stocandu valoarea in memoria acestuia. Pe langa aceasta, tensiometrele de incheietura inregistreaza si pulsul, un alt parametru esential al sistemului cardiovascular.

Cea mai frecventa afectiune asociata cu tensiunea este hipertensiunea arteriala. Ea se traduce prin valori in repaus de peste 140/90 mm Hg si este una din cauzele principale pentru celelalte boli cardiovasculare. Un tensiometru de mana este util pentru monitorizarea de acasa a valorilor tensiunii pentru a putea urmarii atent orice modificare a acesteia.

De asemenea un tensiomentru de incheietura este util pentru persoanele care urmeaza un tratament medicamentos sau care sunt predispuse la afectiuni cardiovasculare precum si pentru cele care sunt in varsta. Toate masuratorile se inregistreaza in aparat iar majoritatea tensiometrelor de casa va permit monitorizarea in paralel a 2 utilizatori simultan.